Erstat et konventionelt produceret værktøj med 3D-printet – og spar penge

Hos Danfoss Drives koster et værktøj i en case fra produktionen normalt kr. 8-10.000 i metal, og leveringstiden er en til to uger fra en underleverandør. Ved inhouse produktion med 3D-print koster samme samme værktøj kun kr. 1.200 og leveringstiden er bare 12 timer.

Steffen Haslund Schmidt er global 3D-print ansvarlig hos Danfoss Drives, og han fortæller blandt andet om hvordan de har indført 3D-print i produktionen på 3DP DAGEN.

Denne case underbygges af indlæg og andre cases fra den ”beskidte” industri i Danmark, som Jeppe Skinnerup Byskov fortæller om. Jeppe kommer fra Teknologisk Institut, hvor han forsker i brugen af 3D-print. Og han mener, at tiden er kommet, hvor 3D-print kan bruges til meget mere end prototyper.

Læs mere om 3DP DAGEN den 29. marts og tilmeld dig her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Velbesøgte 3D-print seminarer

Protech Danmark har i denne uge afholdt seminar i Glostrup og Kolding. Formålet var at fortælle lidt om de forskellige muligheder med 3D-print – og ikke mindst informere om Protech og Stratasys-udstyret.

Publicerat av: 

BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF

Publicerat av: 

DNV GL sætter standarden

I februar åbnede DNV GL deres første ”Additive Manufactoring Center of Excellence” i Singapore som en del af en strategi, der skal øge nytten af 3D print specielt inden for offshore- og energisektoren.

Publicerat av: 

3D Printhuset ændrer strategi

En meget stor del af kundeunderlaget har tidligere været private forbrugere. Nu er dette ændret, og samtidig er interessen for 3DP-teknologien også ændret.

Publicerat av: