Hvad bruger de andre 3D print til?

Protech inviterer til gratis 3D seminar, hvor de, med udgangspunkt i deres egen produkt- og kundeporteføje, vil fortælle om, hvad 3D print bruges til i industrien. Og selv om der også vil være mulighed for at kigge på nogle maskiner, så handler det mest om applikationer og muligheder, fortæller Thomas Tønnesen, der ansvarlig for den danske Protech afdeling.

Thomas Tønnesen, adm. direktør Protech Danmark.

Målgruppen for seminaret er virksomheder der beskæftiger sig med produktudvikling og/eller produktion, og som overvejer at tage 3D print i anvendelse. De vil ifølge Thomas Tønnesen få mulighed for både at se, hvad man kan med forskellige teknologier, men frem for alt at blive inspireret af, hvad andre bruger 3D print til.

Seminaret varer fra 9 til 13 og inkluderer både morgenkaffe og frokost. Der i mellem vil man høre indlæg fra Thomas Tønnesen og Evald Ottoson, som er grundlægger og stifter af Protech, der i øvrigt fejrer 25 års jubilæum senere på året. Som gæstetaler har man inviteret Steffen Schmidt fra Danfoss til at fortælle om, hvordan 3D print bruges i Danfoss, hvor man har en stor tro på 3D print og tydelig strategi for, hvordan 3D print kan udvikle og bidrage til deres forretning. Han er, med sin indsigt og erfaring samt store entusiasme altid en messe værd.

Seminarer afholdes den 14. marts på Glostrup Park Hotel i København og den 15. marts i Protechs kundecenter i Kolding. Der er begrænset plads og allerede flere end 20 tilmeldte, så tøv ikke med at klikke ind på Protechs hjemmeside, hvis du gerne vil inspireres.

Tilmeld dig her.

Tags: , , , ,
Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Velbesøgte 3D-print seminarer

Protech Danmark har i denne uge afholdt seminar i Glostrup og Kolding. Formålet var at fortælle lidt om de forskellige muligheder med 3D-print – og ikke mindst informere om Protech og Stratasys-udstyret.

Publicerat av: 

BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF

Publicerat av: 

DNV GL sætter standarden

I februar åbnede DNV GL deres første ”Additive Manufactoring Center of Excellence” i Singapore som en del af en strategi, der skal øge nytten af 3D print specielt inden for offshore- og energisektoren.

Publicerat av: 

3D Printhuset ændrer strategi

En meget stor del af kundeunderlaget har tidligere været private forbrugere. Nu er dette ændret, og samtidig er interessen for 3DP-teknologien også ændret.

Publicerat av: