Voxeljet tegner stor kontrakt på produktion af støbeforme

Den amerikanske producent af storformat 3D printere, Voxeljet, har indgået en 3-årig aftale med værktøjsfirmaet Tooling and Equipment International (TEI), som er den største bruger af 3D-printede sandforme i USA. Kontrakten dikterer, at TEI i løbet af de næste tre år vil købe mere end 500.000 liter 3D-printet sand fra Voxeljet, mens Voxeljet America Inc. vil installere yderligere et antal 3D-printere i TEIs Livonia-anlæg, samt allokere 3D-printfaciliteter i deres eget hovedkvarter.

TEI fremstiller maskinbearbejdede prototyper og lavvolumen komponenter i aluminium, jern og stål. Takket være Voxeljet’s industrielle 3D-printløsninger, vil virksomheden nu kunne tilbyde alle faser af fremstilling fra design, 3D-sandprint og støbning til varmebehandling, bearbejdning og inspektion – fra et og samme sted.

– Dette er en enestående mulighed for, at begge virksomheder kan udnytte fordelene ved storskala 3D-sandprint til aluminiumstøbninger, siger Oliver Johnson, formand for TEI.
– Med dette samarbejde vil vi være i stand til at reducere ledetider endnu mere for vores kunder, samtidig med at vi kan øge både størrelsen og vægten af ​​de dele, vi kan støbe.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Velbesøgte 3D-print seminarer

Protech Danmark har i denne uge afholdt seminar i Glostrup og Kolding. Formålet var at fortælle lidt om de forskellige muligheder med 3D-print – og ikke mindst informere om Protech og Stratasys-udstyret.

Publicerat av: 

BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF

Publicerat av: 

DNV GL sætter standarden

I februar åbnede DNV GL deres første ”Additive Manufactoring Center of Excellence” i Singapore som en del af en strategi, der skal øge nytten af 3D print specielt inden for offshore- og energisektoren.

Publicerat av: 

3D Printhuset ændrer strategi

En meget stor del af kundeunderlaget har tidligere været private forbrugere. Nu er dette ændret, og samtidig er interessen for 3DP-teknologien også ændret.

Publicerat av: