Kæmpestort belyst 3D-printet menneskeskelet

Det er det mexicanske servicebureau, Moti Digital, der har 3D-printet det kæmpestore skelet, der er belyst og kan dreje hovedet. Skelettet er skabt i anledning af Lys-festivallen i Guadalajara. Festivallen udforsker og sviser hvordan lys og kunst arbejde sammen i en perfekt harmoni.

Skelettet blev produceret på virksomhedens Massivit 1800 3D Printing Solution. Formålet var at skabe noget, der ville få de besøgende til at stoppe op og sige ”wow” samt at vise mulighederne med storformat 3D-printteknologi.

Skelettet måler 8,40 m i bredden og 3,6 m i længden. Det tog fire dage at printe det. Skelettet blev placeret ved et vandbassin, og det var illumineret aften og nat.

Det afventes med spænding stadig hvornår den danske skilte- og udstillingsbranche for alvor begynder at tilbyde kunderne nye spændende muligheder. Skilt & Print Branchen er tidligere blevet præsenteret for mulighederne med en Massivitprinter, som i Danmark forhandles af Visutech.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Velbesøgte 3D-print seminarer

Protech Danmark har i denne uge afholdt seminar i Glostrup og Kolding. Formålet var at fortælle lidt om de forskellige muligheder med 3D-print – og ikke mindst informere om Protech og Stratasys-udstyret.

Publicerat av: 

BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF

Publicerat av: 

DNV GL sætter standarden

I februar åbnede DNV GL deres første ”Additive Manufactoring Center of Excellence” i Singapore som en del af en strategi, der skal øge nytten af 3D print specielt inden for offshore- og energisektoren.

Publicerat av: 

3D Printhuset ændrer strategi

En meget stor del af kundeunderlaget har tidligere været private forbrugere. Nu er dette ændret, og samtidig er interessen for 3DP-teknologien også ændret.

Publicerat av: