Karsten Friis Hansen bliver ny direktør hos Nexttech, som også får ny salgschef

I december 2017 forlod Hanne Thøgersen stillingen som direktør for videnscenteret Nexttech. Nu er den nye direktør fundet.

Det bliver Karsten Friis Hansen, som tidligere har været Nexttechs tekniske chef, der som ny direktør fremover skal stå i spidsen for Nexttech. Karsten skal arbejde for, at danske virksomheder kan tilegne sig viden og kompetencer om anvendelse og fremstilling af emner med 3D print teknologi.

– Selvom ikke alle virksomheder er parate til selv at investere i 3D printudstyr, så oplever vi, at alle er nysgerrige i forhold til 3D print teknologi. Virksomhederne vil gerne sikre sig, at de får tilført viden, så de ikke bliver hægtet af i forhold til den teknologiske udvikling. Og den viden kan de få hos Nexttech, fortæller den nyudnævnte direktør.

– Nexttechs direktør skal have en stor teknisk indsigt og skal kunne formå at kommunikere med virksomhederne ud fra deres behov og hverdag. Karsten har i sin tidligere rolle som teknisk chef haft dialogen med virksomhederne omkring 3D prints muligheder og virksomhedernes behov, og han har til fulde bevist, at han er den rette til sikre, at Nexttech også fremover er relevant for virksomhederne, udtaler Kirsten Wilbour Christiansen, der er formand for foreningen Necttech.

Ny salgschef
Desuden ansættes Søren Skov Skjødt som salgschef. Søren kommer fra en stilling som salgschef for erhvervsdelen hos 3D Printhuset, og han har tidligere arbejdet for bl.a. Damvig Development. Han har et stort netværk med virksomheder og andre aktører bl.a. ift. prototype- og produktionsfremstilling i plastmaterialer til sprøjtestøbning og andre industrier.

– Jeg glæder mig til at komme rundt i hele landet og have en dialog med virksomhederne om, hvor de er henne på rejsen med at indtænke 3D print i deres virksomhed, og hvordan Nexttech kan hjælpe dem videre, lyder det fra Søren Skov Skjødt.

Et videnscenter i øjenhøjde
Karsten og Søren skal sikre, at Nexttech er et videncenter i øjenhøjde, hvor virksomheder kan tilegne sig viden og kompetencer omkring anvendelse og fremstilling af emner med 3D print teknologi. Der er især fokus på små og mellemstore virksomheder, som har et ønske om uddannelse af personale, vejledning omkring konstruktioner og materialevalg, samt support til selve fremstillingen af emner.

– Nexttech skal gøre en forskel for virksomhederne og være med til at styrke deres konkurrencekraft, så Danmark også i fremtiden har driftige produktionsvirksomheder, slutter Karsten Friis Hansen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Velbesøgte 3D-print seminarer

Protech Danmark har i denne uge afholdt seminar i Glostrup og Kolding. Formålet var at fortælle lidt om de forskellige muligheder med 3D-print – og ikke mindst informere om Protech og Stratasys-udstyret.

Publicerat av: 

BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF

Publicerat av: 

DNV GL sætter standarden

I februar åbnede DNV GL deres første ”Additive Manufactoring Center of Excellence” i Singapore som en del af en strategi, der skal øge nytten af 3D print specielt inden for offshore- og energisektoren.

Publicerat av: 

3D Printhuset ændrer strategi

En meget stor del af kundeunderlaget har tidligere været private forbrugere. Nu er dette ændret, og samtidig er interessen for 3DP-teknologien også ændret.

Publicerat av: