BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF. De vil sammen udvikle materiale og 3D-printløsninger til industrielt brug. BigRep, der blev startet for blot 3 år siden i 2014 er en global leverandør af 3D-printteknologi til brug i den industriele verden. Virksomheden har 90 ansatte og de har udover hovbedkontoret i Berlin også repræsentation i USA og Singapore samt forhandlere i hele verden.

– Vi stræber efter at give vores kunder de mest innovative løsninger til 3D-print med BigRep-udstyr. BASFs industriprodukter kan hjælpe os op på næste niveau. De er den stærkeste partner, når det gælder materiale. Sammen kan vi hjælpe kunderne med at løse udfordringerne med innovative 3D-printprocesser, fortæller René Gurka, BigReps direktør.

BASF skal først og fremmest bidrage med viden om materialeudvikling til brug i 3D-print samt vejlede omkring industriel produktion.

– Det er et fremadrettet partnerskab, hvor virksomhedernes kombinerede kompetencer gør det muligt for vores kunder hurtigt at gøre deres industrielle applikationer til virkelighed, kommenterer Volker Hammes, direktør i BASF 3D Printing Solutions GmbH.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Velbesøgte 3D-print seminarer

Protech Danmark har i denne uge afholdt seminar i Glostrup og Kolding. Formålet var at fortælle lidt om de forskellige muligheder med 3D-print – og ikke mindst informere om Protech og Stratasys-udstyret.

Publicerat av: 

BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF

Publicerat av: 

DNV GL sætter standarden

I februar åbnede DNV GL deres første ”Additive Manufactoring Center of Excellence” i Singapore som en del af en strategi, der skal øge nytten af 3D print specielt inden for offshore- og energisektoren.

Publicerat av: 

3D Printhuset ændrer strategi

En meget stor del af kundeunderlaget har tidligere været private forbrugere. Nu er dette ændret, og samtidig er interessen for 3DP-teknologien også ændret.

Publicerat av: