DNV GL sætter standarden

I februar åbnede DNV GL deres første ”Additive Manufactoring Center of Excellence” i Singapore som en del af en strategi, der skal øge nytten af 3D print specielt inden for offshore- og energisektoren. Det sker i tæt samarbejde, og med støtte fra, den lokale regering.

Anlægget sigter mod at blive DNV GLs globale kompetence- og servicecenter for forsikring og rådgivning inden for 3D print til offshore samt olie- og gasindustrien og har potentialet til at forbedre Singapores vision om at blive positioneret som verdensledende i denne teknologi og blive anerkendt som et integreret globalt 3D produktionscenter.

DNV GL vil investere i kompetenceudvikling og vil samarbejde med lokale forskningsinstitutter og industripartnere gennem fælles samarbejder for at fremme brugen af ​​AM.

Remi Eriksen, koncernchef og koncernchef, DNV GL.

– Etableringen af ​​centret er perfekt timet på grund af den stigende interesse for 3D print. Med vores lange historie inden for forskning og udvikling og en stærk position i udviklingen af ​​industriens tekniske standarder vil DNV GL’s Global Additive Manufacturing Center of Excellence spille en katalytisk rolle inden for olie & gas, offshore og marine sektorer, siger Remi Eriksen, koncernchef og koncernchef, DNV GL.

DNV GL har undersøgt de muligheder og udfordringer, som AM har haft i offshore-sektoren siden 2014. I november sidste år offentliggjorde DNV GL de første retningslinjer for brugen af ​​AM i den del af industrien, hvilket skabte en klar vej og systematiske processer til vurdering af alle parametre, der vil påvirke de endelige produkter – fra det anvendte råmateriale, teknologisk modenhed, fremstillingsprocedure, dataoverførsel til selve fremstillingen og efterbehandling.

DNV GL arbejder også sammen med Aurora Labs fra Australien for at udvikle en AM certificeringsstandard, der dækker hele værdikæden fra pulver til dele, certificerer teknologiens tekniske ydeevne og selvstændigt godkender processer og produkter. Et fælles industriprojekt (JIP) er også i gang med at definere klare krav til dele fremstillet af additivproduktion. DNV GL har slået sig sammen med nøgleinteressenter for at udvikle retningslinjer, der muliggør en sikker introduktion af additivproduktion til offshore- og energisektoren.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Velbesøgte 3D-print seminarer

Protech Danmark har i denne uge afholdt seminar i Glostrup og Kolding. Formålet var at fortælle lidt om de forskellige muligheder med 3D-print – og ikke mindst informere om Protech og Stratasys-udstyret.

Publicerat av: 

BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF

Publicerat av: 

DNV GL sætter standarden

I februar åbnede DNV GL deres første ”Additive Manufactoring Center of Excellence” i Singapore som en del af en strategi, der skal øge nytten af 3D print specielt inden for offshore- og energisektoren.

Publicerat av: 

3D Printhuset ændrer strategi

En meget stor del af kundeunderlaget har tidligere været private forbrugere. Nu er dette ændret, og samtidig er interessen for 3DP-teknologien også ændret.

Publicerat av: