Ricohs 3d-printere frigives i Europa

ricoh

Efter at have oplevet stor interesse fra det europæiske marked, har Ricoh valgt at frigive deres egenudviklede SLS-printer tidligere end planlagt (medio 2016).

Ricoh AM S5500P er en SLS-printer udviklet til både prototyper og slutprodukter. I første omgang ser Ricoh transportindustrien som en relevant bruger. Printeren producerer med materialer som PA og PP.

– Tilgængeligheden til Ricoh AM S5500P og relevante ydelser for at producere funktionsprototyper og slutprodukter indebærer, at europæiske virksomheder nu har et samlet kontaktsted for alt, der har med additiv produktion at gøre, fortæller Tommy Segelberg, Nordic Operations Director for Ricoh PPBG. Det gør det lettere at forstå om implementere en løsning, som kan være med til øget effektivitet og produktivitet. Det gør det enklere for virksomheder, der vil forsøge sig med nye forretningsområder. Det er et vigtigt skridt i udviklingen, da innovative virksomheder nu kan få produktionsbehovet opfyldt med en produktion i henhold til efterspørgsel af både reservedele og prototyper.

Som led i investeringen med egne 3D-printere har Ricoh Europe også åbnet sin første Rapid Fab-virksomhed i Telford, Storbritanien. Det vil, ifølge Ricoh, være muligt for kunderne at udnytte virksomhedens ekspertise inden for området i forbindelse med rådgivning, uddannelse, konstruktion, produktion, efterbehandling og besøg på fabriken. Der vil også blive afholdt demonstrationer, så kunderne kan opleve Ricohs nyeste teknik og innovationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: