Erstat et konventionelt produceret værktøj med 3D-printet – og spar penge

Hos Danfoss Drives koster et værktøj i en case fra produktionen normalt kr. 8-10.000 i metal, og leveringstiden er en til to uger fra en underleverandør. Ved inhouse produktion med 3D-print koster samme samme værktøj kun kr. 1.200 og leveringstiden er bare 12 timer.

Steffen Haslund Schmidt er global 3D-print ansvarlig hos Danfoss Drives, og han fortæller blandt andet om hvordan de har indført 3D-print i produktionen på 3DP DAGEN.

Denne case underbygges af indlæg og andre cases fra den ”beskidte” industri i Danmark, som Jeppe Skinnerup Byskov fortæller om. Jeppe kommer fra Teknologisk Institut, hvor han forsker i brugen af 3D-print. Og han mener, at tiden er kommet, hvor 3D-print kan bruges til meget mere end prototyper.

Læs mere om 3DP DAGEN den 29. marts og tilmeld dig her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Et gennembrud for 3D print i sprøjtestøbningsindustrien?

Der er et stadig et spænd mellem den konstante strøm af informationer, om alle de muligheder som 3D print tilbyder, og det der rent faktisk foregår i de danske industrivirksomheder. Men det er blandt andet lykkedes for DTU og innovationsvirksomheden AddiFab at udvikle nogle løsninger, der giver helt konkrete her-og-nu fordele for sprøjtestøbningsindustrien. Det tiltrak […]

Publicerat av: