3D Printhuset ændrer strategi

Tidligere fungerede 3D Printhusets to forretninger/showrooms – i København og Aarhus – som forretninger med normale åbningstider. Kunder kunne gå ind fra gaden, se på udstyr, købe materialer, høre om muligheder med mere.

En meget stor del af kundeunderlaget har tidligere været private forbrugere. Nu er dette ændret, og samtidig er interessen for 3DP-teknologien også ændret. Nu er det ikke bare nysgerrighed, der driver lysten, med derimod søges der rådgivning om mulighederne for professionel anvendelse af 3D-print, både inden for offentlige institutioner og private virksomheder.

Og kundeunderlaget består i dag af mere end 50 % professionelle samt mange offentlige institutioner. Men der er fortsat også mange private kunder.

Men for at følge med udviklingen og for fortsat at kunne give alle kundegrupper den optimale rådgivning, har 3D Printhuset besluttet, at der fremover ikke længere er offentlige åbningstider. Nu skal der bestilles tid til besøg i showroom eller professionel rådgivning.

– Det gør vi for at imødekomme den større efterspørgsel på rådgivning. Alle er velkomne til at bestille tid – også blot til at se udvalget i showroom, fortæller Asger Dath fra 3D Printhuset. – Men med tidsbestillingen sikrer vi også, at vi kan reservere nødvendig tid til rådgivning. På den måde hjælper vi vores kunder bedst og mest professionelt.

3D Printhusets webshop er åben hele døgnet.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Et gennembrud for 3D print i sprøjtestøbningsindustrien?

Der er et stadig et spænd mellem den konstante strøm af informationer, om alle de muligheder som 3D print tilbyder, og det der rent faktisk foregår i de danske industrivirksomheder. Men det er blandt andet lykkedes for DTU og innovationsvirksomheden AddiFab at udvikle nogle løsninger, der giver helt konkrete her-og-nu fordele for sprøjtestøbningsindustrien. Det tiltrak […]

Publicerat av: