Kæmpestort belyst 3D-printet menneskeskelet

Det er det mexicanske servicebureau, Moti Digital, der har 3D-printet det kæmpestore skelet, der er belyst og kan dreje hovedet. Skelettet er skabt i anledning af Lys-festivallen i Guadalajara. Festivallen udforsker og sviser hvordan lys og kunst arbejde sammen i en perfekt harmoni.

Skelettet blev produceret på virksomhedens Massivit 1800 3D Printing Solution. Formålet var at skabe noget, der ville få de besøgende til at stoppe op og sige ”wow” samt at vise mulighederne med storformat 3D-printteknologi.

Skelettet måler 8,40 m i bredden og 3,6 m i længden. Det tog fire dage at printe det. Skelettet blev placeret ved et vandbassin, og det var illumineret aften og nat.

Det afventes med spænding stadig hvornår den danske skilte- og udstillingsbranche for alvor begynder at tilbyde kunderne nye spændende muligheder. Skilt & Print Branchen er tidligere blevet præsenteret for mulighederne med en Massivitprinter, som i Danmark forhandles af Visutech.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Et gennembrud for 3D print i sprøjtestøbningsindustrien?

Der er et stadig et spænd mellem den konstante strøm af informationer, om alle de muligheder som 3D print tilbyder, og det der rent faktisk foregår i de danske industrivirksomheder. Men det er blandt andet lykkedes for DTU og innovationsvirksomheden AddiFab at udvikle nogle løsninger, der giver helt konkrete her-og-nu fordele for sprøjtestøbningsindustrien. Det tiltrak […]

Publicerat av: