BigRep indleder samarbejde med BASF

Den tyske producent af storformat 3D-printere til industrien, som sidste efterår indledte et udviklingspartnerskab med Heidelberg, har indledt endnu et nyt partnerskab. Denne gang med kemivirksomheden BASF. De vil sammen udvikle materiale og 3D-printløsninger til industrielt brug. BigRep, der blev startet for blot 3 år siden i 2014 er en global leverandør af 3D-printteknologi til brug i den industriele verden. Virksomheden har 90 ansatte og de har udover hovbedkontoret i Berlin også repræsentation i USA og Singapore samt forhandlere i hele verden.

– Vi stræber efter at give vores kunder de mest innovative løsninger til 3D-print med BigRep-udstyr. BASFs industriprodukter kan hjælpe os op på næste niveau. De er den stærkeste partner, når det gælder materiale. Sammen kan vi hjælpe kunderne med at løse udfordringerne med innovative 3D-printprocesser, fortæller René Gurka, BigReps direktør.

BASF skal først og fremmest bidrage med viden om materialeudvikling til brug i 3D-print samt vejlede omkring industriel produktion.

– Det er et fremadrettet partnerskab, hvor virksomhedernes kombinerede kompetencer gør det muligt for vores kunder hurtigt at gøre deres industrielle applikationer til virkelighed, kommenterer Volker Hammes, direktør i BASF 3D Printing Solutions GmbH.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Et gennembrud for 3D print i sprøjtestøbningsindustrien?

Der er et stadig et spænd mellem den konstante strøm af informationer, om alle de muligheder som 3D print tilbyder, og det der rent faktisk foregår i de danske industrivirksomheder. Men det er blandt andet lykkedes for DTU og innovationsvirksomheden AddiFab at udvikle nogle løsninger, der giver helt konkrete her-og-nu fordele for sprøjtestøbningsindustrien. Det tiltrak […]

Publicerat av: