Prototal videreudvikler den digitale plastfabrik

Prototal styrker sin position inden for digital fremstilling af plastkomponenter gennem overtagelsen af selskaberne ​​Premould AB, Premould CAM AB og Preshape AB. Efter købet er virksomheden en betydelig ressource i det nordiske marked for hurtig fremstilling af blandt andet værktøj.

Efter at WilRon Holdings overtog ejerskabet i juni 2017 er Prototals forretningsfokus blevet indstillet på at udvikle sig til en digital fabrik for plastkomponenter. Købet af GT prototyper, som blev gennemført i december 2017, var et vigtigt skridt i denne proces. Prototals maskinpark til additivproduktion skulle være blandt de største i Nordeuropa.

– Hos Prototal er vi meget tilfredse med købet af ​​disse enheder. Det er en meget naturlig udvikling i vores forandringsproces med intens fokus på digital produktion af plastkomponenter, siger Henrik Lundell, administrerende direktør for Prototal.
– Med købet styrker vi vores lokale tilstedeværelse i Jönköping-regionen, og det er med stolthed, at vi fortsætter vores opførelsen af ​​et højteknologisk center i plastproduktion, udtaler en meget tilfreds Henrik Lundell.

– Vi gør store fremskridt i Prototals udviklingsarbejde. Efter genforhandling af vores forretning er der nu fokus på at skabe industriel ledelse for hvert af vores prioriterede teknologiske områder.
Opkøbene af Premould, Premould CAM og Preshape konsoliderede unik ekspertise til det fortsatte arbejde med at skabe vores Digital Factory til plastkomponenter, slutter David Mørk CEO WilRon Holding.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *