Prototal videreudvikler den digitale plastfabrik

Prototal styrker sin position inden for digital fremstilling af plastkomponenter gennem overtagelsen af selskaberne ​​Premould AB, Premould CAM AB og Preshape AB. Efter købet er virksomheden en betydelig ressource i det nordiske marked for hurtig fremstilling af blandt andet værktøj.

Efter at WilRon Holdings overtog ejerskabet i juni 2017 er Prototals forretningsfokus blevet indstillet på at udvikle sig til en digital fabrik for plastkomponenter. Købet af GT prototyper, som blev gennemført i december 2017, var et vigtigt skridt i denne proces. Prototals maskinpark til additivproduktion skulle være blandt de største i Nordeuropa.

– Hos Prototal er vi meget tilfredse med købet af ​​disse enheder. Det er en meget naturlig udvikling i vores forandringsproces med intens fokus på digital produktion af plastkomponenter, siger Henrik Lundell, administrerende direktør for Prototal.
– Med købet styrker vi vores lokale tilstedeværelse i Jönköping-regionen, og det er med stolthed, at vi fortsætter vores opførelsen af ​​et højteknologisk center i plastproduktion, udtaler en meget tilfreds Henrik Lundell.

– Vi gør store fremskridt i Prototals udviklingsarbejde. Efter genforhandling af vores forretning er der nu fokus på at skabe industriel ledelse for hvert af vores prioriterede teknologiske områder.
Opkøbene af Premould, Premould CAM og Preshape konsoliderede unik ekspertise til det fortsatte arbejde med at skabe vores Digital Factory til plastkomponenter, slutter David Mørk CEO WilRon Holding.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: