EOS får ny CDO og opdaterer FORMIGA P 110

EOS udpeger Güngör Kara som Chief Digital Officer (CDO). Han har stået for udviklingen af forretningsområdet digitalisering herunder EOS rådgivningsteam, Additive Minds, som er et team af ingeniører, tekniske konsulenter og eksperter inden for digitaliseringsteknikker.

Additive Minds yder end-to-end support til multinationale virksomheder og innovative start-ups
inden for industriel 3D print. Dr. Adrian Keppler, CEO, kommenterede udnævnelse:
– Vi er meget glade for, at Mr. Kara påtager sig rollen som CDO. I de senere år har han med succes opbygget vores rådgivningsenhed Additive Minds, der tilbyder tjenester, der er unikke for markedet og yder aktiv støtte til virksomheder i succesfuldt at opbygge viden og implementere 3D-print i organisationen.

Güngör Kara, udtaler:
– Digital transformation, med industriel 3D print som en af ​​de centrale drivere – vil fundamentalt ændre hele værdikæderne for virksomhederne i fremtiden. Vi ser os selv som katalysatorer og tekniske konsulenter for innovative virksomheder. Vi støtter dem med at mestre de digitale forandringsprocesser – fra Smart Factories til 3D-printede intelligente komponenter. Under betegnelsen ‘3IGITAL’ tapper vi allerede ind i den næste teknologiske dimension: intelligente komponenter – additiv fremstilling af digitaliserede produktionsceller til smarte applikationer.

FORMIGA P 110 Velocis.

Øget produktivitet med FORMIGA P 110 Velocis
EOS har yderligere raffineret et af deres mest succesrige systemer, nemlig FORMIGA P 110 Velocis. Med hjælp af tekniske forbedringer, baseret på FORMIGA P 110 til polymerisering, tilbyder Velocis nu en produktivitetsforøgelse på op til 20 procent sammen med en mere ensartet komponentkvalitet. Løsningen er et kompakt system, der er velegnet til at komme ind på AM-markedet med. Med over 550 installerede systemer er FORMIGA-familiens maskiner blandt de mest succesrige og pålidelige industrielle 3D-printere til polymere materialer på markedet.

Årsagen til forbedringen er en hurtigere opvarmning og genbelægningsproces og en bedre temperaturfordeling i systemets konstruktionskammer. Til dette formål er den nye FORMIGA udstyret med et nyudviklet varmesystem og software kontrol til forvarmning af polymermaterialet. På grund af forbedringerne er ventetiden for FORMIGA P 110 Velocis væsentligt reduceret.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: