EOS får ny CDO og opdaterer FORMIGA P 110

EOS udpeger Güngör Kara som Chief Digital Officer (CDO). Han har stået for udviklingen af forretningsområdet digitalisering herunder EOS rådgivningsteam, Additive Minds, som er et team af ingeniører, tekniske konsulenter og eksperter inden for digitaliseringsteknikker.

Additive Minds yder end-to-end support til multinationale virksomheder og innovative start-ups
inden for industriel 3D print. Dr. Adrian Keppler, CEO, kommenterede udnævnelse:
– Vi er meget glade for, at Mr. Kara påtager sig rollen som CDO. I de senere år har han med succes opbygget vores rådgivningsenhed Additive Minds, der tilbyder tjenester, der er unikke for markedet og yder aktiv støtte til virksomheder i succesfuldt at opbygge viden og implementere 3D-print i organisationen.

Güngör Kara, udtaler:
– Digital transformation, med industriel 3D print som en af ​​de centrale drivere – vil fundamentalt ændre hele værdikæderne for virksomhederne i fremtiden. Vi ser os selv som katalysatorer og tekniske konsulenter for innovative virksomheder. Vi støtter dem med at mestre de digitale forandringsprocesser – fra Smart Factories til 3D-printede intelligente komponenter. Under betegnelsen ‘3IGITAL’ tapper vi allerede ind i den næste teknologiske dimension: intelligente komponenter – additiv fremstilling af digitaliserede produktionsceller til smarte applikationer.

FORMIGA P 110 Velocis.

Øget produktivitet med FORMIGA P 110 Velocis
EOS har yderligere raffineret et af deres mest succesrige systemer, nemlig FORMIGA P 110 Velocis. Med hjælp af tekniske forbedringer, baseret på FORMIGA P 110 til polymerisering, tilbyder Velocis nu en produktivitetsforøgelse på op til 20 procent sammen med en mere ensartet komponentkvalitet. Løsningen er et kompakt system, der er velegnet til at komme ind på AM-markedet med. Med over 550 installerede systemer er FORMIGA-familiens maskiner blandt de mest succesrige og pålidelige industrielle 3D-printere til polymere materialer på markedet.

Årsagen til forbedringen er en hurtigere opvarmning og genbelægningsproces og en bedre temperaturfordeling i systemets konstruktionskammer. Til dette formål er den nye FORMIGA udstyret med et nyudviklet varmesystem og software kontrol til forvarmning af polymermaterialet. På grund af forbedringerne er ventetiden for FORMIGA P 110 Velocis væsentligt reduceret.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


En 3D-printet flyvedragt

EOS og Gravity Industries samarbejde har nu nået nye højder – i bogstaveligste forstand. De har nemlig sammen udviklet og fremstillet flyvedragten Jet Suit

Publicerat av: 

Ny konference om 3D printet byggeri

Torsdag d. 29. november kan du blive opdateret på det seneste inden for 3D print i byggebranchen. Teknologisk Institut inviterer, i samarbejde med IDA, til konference med aktører fra både ind- og udland.

Publicerat av: 

Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: