Et gennembrud for 3D print i sprøjtestøbningsindustrien?

Der er et stadig et spænd mellem den konstante strøm af informationer, om alle de muligheder som 3D print tilbyder, og det der rent faktisk foregår i de danske industrivirksomheder. Men det er blandt andet lykkedes for DTU og innovationsvirksomheden AddiFab at udvikle nogle løsninger, der giver helt konkrete her-og-nu fordele for sprøjtestøbningsindustrien. Det tiltrak mange mennesker til den konference som NEXTTECH var vært for om netop det emne.

Men diskussionen om 3D prints anvendelighed tager ofte et forkert udgangspunkt, hvor man prøver at sætte løsningen i stedet for fx sprøjtestøbning. Det er langt fra altid den rigtige tilgang, og det har fået Kjetil Guldhaug til tasterne for at fortælle, hvilke overvejelser man bør gøre sig i denne ugens kronik.

Derudover kan du læse om nyheder fra EOS og 3D Systems samt spændende projekter fra BMW og IKEA.

God læselyst

Lis Lykke & Søren Winsløw

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *