AddUp styrker sin position inden for industriel metalprint

Billedet er lånt hos AddUp.

AddUp, et joint venture mellem Fives og Michelin, har købt BeAM, som er blandt de førende inden for DED-teknologien (Directed Energy Deposition), en additiv fremstillingsproces dedikeret til industriel produktion af store dele og reparationsmarkedet.

BeAM blev stiftet 2012 i Strasbourg og har datterselskaber i Cincinnati og Singapore. Det er en fransk producent af industrielle metal-additive fremstillingsmaskiner, der bruger DED-teknologien og har en bred vifte af kunder både i Frankrig og i udlandet, især inden for luftfart, forsvar og energisektorer.

AddUp overtager 100 procent af BeAM og udvider dermed sin portefølje af metal-additive produktionsteknologier for at styrke sin verdensomspændende geografiske dækning. BeAMs DED-teknologi supplerer AddUps laserstråle-smeltningsteknologien (LBM), og dækker specifikke markedssegmenter, såsom fremstilling af store, meget komplekse dele, komponentreparationer og fremstilling af specialudstyr.

BeAM og AddUp har samme ambition at støtte kunderne i udviklingen af ​​metaladditivproduktionsløsninger, der tager højde for industriel robusthed, HSE (Sundhed, Sikkerhed og Miljø) og certificering, skriver de i en pressemeddelelse.

– Sammen vil BeAM og AddUp være unikt placeret på markedet for additivproduktion ved at tilbyde vores kunder et omfattende udvalg af metal-additive produktionsløsninger, især uddannelse og rådgivning, 3D-printsystemer og fremstilling af dele til Proof Of Concept ( POC) , siger Vincent Ferreiro, AddUps administrerende direktør.

Denne erhvervelse styrker også AddUps rolle som en førende aktør i det franske metal 3D-print økosystem med mere end 100 ingeniører, der arbejder med udvikling af nye løsninger.

– BeAM var i en kritisk fase med udvidelsen af ​​produktlinjen og geografiske ekspansion. Ved at træde ind i AddUps organisation bliver det muligt for os at sikre BeAMs udvikling og at drage fordel af deres industrielle ekspertise ved sammenlægningen af vores respektive ressourcer, tilføjer Vincent Gillet, Beams CEO.

De nøjagtige vilkår og betingelser for købet er ikke blevet offentliggjort.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: