Postnord åbner B2B on-demand 3D portal

Tidligere i år valgte PostNord at gå ind ind på 3D-markedet ved at investere i en Stratasys J750 samt udvikle 3D Creator-appen sammen med Sony Mobile. Gennem app’en har forbrugerne været i stand til at designe deres egne 3D-modeller og derefter få dem distribueret af PostNord. Nu lancerer PostNords datterselskab en B2B portal, der gør det muligt for kunderne at producere egne print og ordre via PostNord.

Postnord Strålfors administrerende direktør Ylva Ekborn.

– PostNord Strålfors stræber efter at være vores kunders digitaliseringspartner, hvilket betyder at vi skal være i spidsen og udnytte de muligheder, som digital udvikling skaber. Siden vi lancerede vores 3D-koncept i starten af ​​året, har vi modtaget meget positiv response, og det er klart, at flere og flere virksomheder undersøger mulighederne for 3D-løsninger i deres forretning, siger Postnord Strålfors administrerende direktør Ylva Ekborn.

Den nye on-demand-portal er tilgængelig for erhvervskunder og B2B-markedet og er blevet udviklet sammen med firmaet 3YOURMIND. Derudover vil der også være adgang til eksperter til rådgivning og dannelse af CAD tegninger.

– Vi er meget glade for, at vi kan lancere vores 3D portal. Dette er det næste skridt for at gøre 3D-markedet mere tilgængeligt, siger Ylva Ekborn.

Om at bestille 3D print via PostNord Strålfors portal siger Filip Sandberg, teknisk slagschef hos Glenair Nordic:

Filip Sandberg, teknisk slagschef hos Glenair Nordic.

– Portalen har en simpel brugergrænseflade, der er let at forstå og er hurtig at bruge. Levering er hurtig. Jeg går ind på hjemmesiden, bestiller og har produktet inden for to til tre dage. Det er meget hurtigere end vores konkurrenter, som har brug for 12-14 uger for at vise en prototype.

Samtidig mener Filip Sandberg, at kvaliteten er professionel med flotte detaljer. Alt ser ud som om du har tænkt. Men frem for alt giver 3D-print en meget god effekt hos kunderne.

– Kunderne er meget positive, når de ser et 3D-print. Det gør det meget nemmere for dem at visualisere og få en følelse af, hvordan slutresultatet bliver. I sidste ende resulterer det i en bedre diskussion med kunden, som hjælper os meget i salgsprocessen, siger Filip Sandberg.

På PostNords hjemmeside kan du læse mere om det nye 3d-værktøj: https://3d.postnordstralfors.com/en/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: