Siemens kan kundetilpasse deres produktion med 3D-print

I magasinet Global Manufacturing er der en artikel om, hvordan Siemens er blevet i stand til at kundetilpasse deres produktion ved hjælp af 3D-print. Det er Stratasys FDM-udstyr, der benyttes til opgaverne.

Hos tyske Siemens har de oplevet en stigning i efterspørgslen på kundetilpassede produkter. For at være i stand til at producere disse ordrer i små oplag til fornuftige priser, bliver produkterne/komponenterne produceret på Fortus 900mc-maskiner.

Den additive produktion er mere effektiv med hensyn til både tid og omkostninger, så det bliver en fordel for såvel producent som kunde, står der i artiklen.

– Vi er ikke bare blevet i stand til at tage mod ordrer on-demand, med 3D-print har vi også den nødvendige fleksibilitet til at imødekomme kundernes behov hurtigere uden at vi har lager af forældede komponenter, lyder en kommentar fra Michael Kuczmik fra Siemens reservedelsafdeling i artiklen.

Med brug af 3D-print til kundetilpassede komponenter er det lykkedes for Siemens af nedbringe produktionstiden fra uger til et par dage, og de kan producere en enkelt kundetilpasset komponent omkostningseffektivt i selv helt små oplag.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: