Siemens kan kundetilpasse deres produktion med 3D-print

I magasinet Global Manufacturing er der en artikel om, hvordan Siemens er blevet i stand til at kundetilpasse deres produktion ved hjælp af 3D-print. Det er Stratasys FDM-udstyr, der benyttes til opgaverne.

Hos tyske Siemens har de oplevet en stigning i efterspørgslen på kundetilpassede produkter. For at være i stand til at producere disse ordrer i små oplag til fornuftige priser, bliver produkterne/komponenterne produceret på Fortus 900mc-maskiner.

Den additive produktion er mere effektiv med hensyn til både tid og omkostninger, så det bliver en fordel for såvel producent som kunde, står der i artiklen.

– Vi er ikke bare blevet i stand til at tage mod ordrer on-demand, med 3D-print har vi også den nødvendige fleksibilitet til at imødekomme kundernes behov hurtigere uden at vi har lager af forældede komponenter, lyder en kommentar fra Michael Kuczmik fra Siemens reservedelsafdeling i artiklen.

Med brug af 3D-print til kundetilpassede komponenter er det lykkedes for Siemens af nedbringe produktionstiden fra uger til et par dage, og de kan producere en enkelt kundetilpasset komponent omkostningseffektivt i selv helt små oplag.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: