Canon i nyt samarbejde med Fusion Technology og INTAMSYS

I starten af året kunne vi fortælle, at Canon Europe havde trukket sig ud af 3D print markedet. Men helt sluppet tanken har Canon ikke. I Japan arbejder de tæt sammen med en række partnere om salg af 3D-løsninger til industrien.

INTAMSYS, der er producent af PEEK og højtydende funktionelle materialer til 3D-printløsninger, fortæller i en pressemeddelelse, at de har etableret et partnerskab med Fusion Technology Co. Ltd. og Canon for at komme ind på det japanske industrielle additive produktionsmarked.

Fusion Technology er et anerkendt japansk firma med ekspertise inden for 3D print. Partnerskabet involverer også Canon Marketing Japan Inc, som fungerer som salgsorganisation for Fusion Technology i Japan. I fællesskab vil de fremme og markedsføre INTAMSYS løsninger til industrivirksomheder i Japan.

Mr. Inoue, administrerende direktør for Fusion Technology, siger:
– Flere japanske industrifabrikanter anvender i stigende grad industrielle additive produktionsløsninger til forretningskritiske applikationer på grund af den høje kvalitet, gode konsistens og den store omkostningseffektivitet. INTAMSYS har præsenteret en stærk historik for at levere avanceret materialer til 3D-printløsning i den industrielle sektor. I mellemtiden har Fusion Technology opbygget en bred industriel kundebase gennem årtier med et vellykket videresalgs set-up, hvilket fremgår af vores direkte samarbejde med Canon. Vi mener, at vi i dette samarbejde vil supplere hinanden godt med mulighed for at udvikle flere markeder og muligheder i Japan.

– INTAMSYS er glad for at blive anerkendt af Fusion Technology og Canon gennem dette stærke partnerskab, og vi glæder os til at betjene de japanske slutbrugere med maskiner og 3D-printløsninger, der leverer den højeste kvalitet og state of the art ingeniørfunktion. udtaler Charles Han, administrerende direktør for INTAMSYS.

INTAMSYS har specialiseret sig i produktion af pålidelige 3D-printere af industriel kvalitet. Virksomhedens FUNMAT HT og FUNMAT PRO HT 3D-printere kan 3D-printe mere end 20 funktionelle materialer på grund af deres avancerede termiske teknologier og det aktive opvarmningskammer, høj temperaturdysen og en opvarmet byggeplade. De seks højtydende materialer, der understøttes, er PEEK, PEKK, ULTEMTM 9085, ULTEMTM 1010, PPSU og PSU.

FUNMAT PRO og FUNMAT PRO HT er fuldstørrelses (450 x 450 x 600 mm) 3D-printløsninger til de tre mest anvendte termoplasttyper i industriel produktion – polykarbonat (PC), ABS og nylon.

INTAMSYS’s åbne materialeplatform er blevet positivt modtaget af industrikunder, der ser det som en strategisk og langsigtet investering for deres virksomheder.

Relaterede historier: Vi havde godt fat i markedet.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: