Canon i nyt samarbejde med Fusion Technology og INTAMSYS

I starten af året kunne vi fortælle, at Canon Europe havde trukket sig ud af 3D print markedet. Men helt sluppet tanken har Canon ikke. I Japan arbejder de tæt sammen med en række partnere om salg af 3D-løsninger til industrien.

INTAMSYS, der er producent af PEEK og højtydende funktionelle materialer til 3D-printløsninger, fortæller i en pressemeddelelse, at de har etableret et partnerskab med Fusion Technology Co. Ltd. og Canon for at komme ind på det japanske industrielle additive produktionsmarked.

Fusion Technology er et anerkendt japansk firma med ekspertise inden for 3D print. Partnerskabet involverer også Canon Marketing Japan Inc, som fungerer som salgsorganisation for Fusion Technology i Japan. I fællesskab vil de fremme og markedsføre INTAMSYS løsninger til industrivirksomheder i Japan.

Mr. Inoue, administrerende direktør for Fusion Technology, siger:
– Flere japanske industrifabrikanter anvender i stigende grad industrielle additive produktionsløsninger til forretningskritiske applikationer på grund af den høje kvalitet, gode konsistens og den store omkostningseffektivitet. INTAMSYS har præsenteret en stærk historik for at levere avanceret materialer til 3D-printløsning i den industrielle sektor. I mellemtiden har Fusion Technology opbygget en bred industriel kundebase gennem årtier med et vellykket videresalgs set-up, hvilket fremgår af vores direkte samarbejde med Canon. Vi mener, at vi i dette samarbejde vil supplere hinanden godt med mulighed for at udvikle flere markeder og muligheder i Japan.

– INTAMSYS er glad for at blive anerkendt af Fusion Technology og Canon gennem dette stærke partnerskab, og vi glæder os til at betjene de japanske slutbrugere med maskiner og 3D-printløsninger, der leverer den højeste kvalitet og state of the art ingeniørfunktion. udtaler Charles Han, administrerende direktør for INTAMSYS.

INTAMSYS har specialiseret sig i produktion af pålidelige 3D-printere af industriel kvalitet. Virksomhedens FUNMAT HT og FUNMAT PRO HT 3D-printere kan 3D-printe mere end 20 funktionelle materialer på grund af deres avancerede termiske teknologier og det aktive opvarmningskammer, høj temperaturdysen og en opvarmet byggeplade. De seks højtydende materialer, der understøttes, er PEEK, PEKK, ULTEMTM 9085, ULTEMTM 1010, PPSU og PSU.

FUNMAT PRO og FUNMAT PRO HT er fuldstørrelses (450 x 450 x 600 mm) 3D-printløsninger til de tre mest anvendte termoplasttyper i industriel produktion – polykarbonat (PC), ABS og nylon.

INTAMSYS’s åbne materialeplatform er blevet positivt modtaget af industrikunder, der ser det som en strategisk og langsigtet investering for deres virksomheder.

Relaterede historier: Vi havde godt fat i markedet.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: