GE Additive forærer 600 3D-printere til undervisningsbrug

GE Additive har investeret 10 millioner dollars, således at de i de kommende fem år kan forsyne skoler rundt om i verden med 3D-printere. Indtil videre er 3D-teknoogien nået ud til mere end 400.000 elever, mener GE Additive. Her til efteråret bliver der leveret 600 polymerbaserede 3D-printere til grundskoler i hele verden.

Det var sidste år GE Additive traf beslutning om at ville investere 10 millioner dollar til at påvirke udviklingen af 3D-teknologien i undervisningssektoren rundt om i verden. Det betød at skolerne kunne søge om at få en gratis pakke med alle komponenter, som er nødvendige i en 3D-printproces. Pengene er blevet fordelt mellem polymerprintere til grundskoler og metalprintere til højere læreanstalter og universiteter.

– Additive produktion sker nu. Teknologien har allerede ændret måden, vi designer, konstruerer og producerer komplekse og hverdagsagtige produkter. Men vi skal fortsat se frem og sikre os, at vi har uddannet ingeniører, programmører og materialeforskere for at være i stand til at opnå det fulde potentiale med 3D-print, fortæller GE Additives Jason Oliver.

De nævnte 600 polymerprintere bliver leveret til grundskoler i  30 forskellige lande. Der har været størst interesse for pakkerne, som består af software, materialer og læreplaner plus naturligvis selve 3D-printeren, fra USA, Australien, Canada, Spanien og Irland. Man kan undre sig over, hvorfor der ingen interesse har været fra dansk side for også i Danmark er der behov for at få nye teknologier ind i undervisningen så tidligt som muligt.

Ifølge GE Additive har lærere, der har indført 3D-printere i deres arbejde blandt brugt dem til at forbedre indlæringsoplevelsen. Andre har benyttet printerne til at arbejde mere analytisk med hensyn til hvordan komponenter som er printet fx kan forbedre et musikinstrument eller andet emne, de har kunne tage udgangspunkt i i undervisningen.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: