Smykker on-demand

Servicebureauet Shapeways har udviklet en løsning til on-demand e-handel. Og deres første tilbud er en smykkekollektion, Spring & Wonder hedder den. Og produktionen sker med 3D-print.

Shapeways lancerer en platform til e-handel og bestillinger on-demand. Med en ny kollektion af smykker, som 3D-printes, vil Shapeways vise andre virksomheder mulighederne med 3D-print.

– Shapeways har udviklet et sofistikeret back-end-system bestående af produktions-, distributions- og forsyningsproces. Vi er ivrige efter at udvide vores software-ydelser til andre, der ønsker at producere on-demand med 3D-design og rpintteknologi,fortæller Greg Kress fra Shapeways.

Kunder kan enten selv oploade et design eller de kan benytte Shapeways designere, som nås via deres hjemmeside. Derefter vælges materiale, og efter print, sendes produktet til kunden. Den første kollektion, der præsenteres hedder Spring & Wonder. Den kommer i tre forskellige produktserier: Signature, Celestial og Geometric. Prisen på et smykke ligger omkring 45 til 350 US $, afhængigt af størrelse og materialevalg. Der kan vælges mellem sølv, 14 karat guld, roséguld, messing   eller bronze.

Shapeways arbejder på at tilpasse programmet, således at andre varemærkeejere også kan benytte deres løsning. Ifølge pressemeddelelsen vil der inden for kort tid ske flere lanceringer af produkter.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: