Smykker on-demand

Servicebureauet Shapeways har udviklet en løsning til on-demand e-handel. Og deres første tilbud er en smykkekollektion, Spring & Wonder hedder den. Og produktionen sker med 3D-print.

Shapeways lancerer en platform til e-handel og bestillinger on-demand. Med en ny kollektion af smykker, som 3D-printes, vil Shapeways vise andre virksomheder mulighederne med 3D-print.

– Shapeways har udviklet et sofistikeret back-end-system bestående af produktions-, distributions- og forsyningsproces. Vi er ivrige efter at udvide vores software-ydelser til andre, der ønsker at producere on-demand med 3D-design og rpintteknologi,fortæller Greg Kress fra Shapeways.

Kunder kan enten selv oploade et design eller de kan benytte Shapeways designere, som nås via deres hjemmeside. Derefter vælges materiale, og efter print, sendes produktet til kunden. Den første kollektion, der præsenteres hedder Spring & Wonder. Den kommer i tre forskellige produktserier: Signature, Celestial og Geometric. Prisen på et smykke ligger omkring 45 til 350 US $, afhængigt af størrelse og materialevalg. Der kan vælges mellem sølv, 14 karat guld, roséguld, messing   eller bronze.

Shapeways arbejder på at tilpasse programmet, således at andre varemærkeejere også kan benytte deres løsning. Ifølge pressemeddelelsen vil der inden for kort tid ske flere lanceringer af produkter.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: