Smykker on-demand

Servicebureauet Shapeways har udviklet en løsning til on-demand e-handel. Og deres første tilbud er en smykkekollektion, Spring & Wonder hedder den. Og produktionen sker med 3D-print.

Shapeways lancerer en platform til e-handel og bestillinger on-demand. Med en ny kollektion af smykker, som 3D-printes, vil Shapeways vise andre virksomheder mulighederne med 3D-print.

– Shapeways har udviklet et sofistikeret back-end-system bestående af produktions-, distributions- og forsyningsproces. Vi er ivrige efter at udvide vores software-ydelser til andre, der ønsker at producere on-demand med 3D-design og rpintteknologi,fortæller Greg Kress fra Shapeways.

Kunder kan enten selv oploade et design eller de kan benytte Shapeways designere, som nås via deres hjemmeside. Derefter vælges materiale, og efter print, sendes produktet til kunden. Den første kollektion, der præsenteres hedder Spring & Wonder. Den kommer i tre forskellige produktserier: Signature, Celestial og Geometric. Prisen på et smykke ligger omkring 45 til 350 US $, afhængigt af størrelse og materialevalg. Der kan vælges mellem sølv, 14 karat guld, roséguld, messing   eller bronze.

Shapeways arbejder på at tilpasse programmet, således at andre varemærkeejere også kan benytte deres løsning. Ifølge pressemeddelelsen vil der inden for kort tid ske flere lanceringer af produkter.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: