3D Systems lancerer on-demand anatomisk modeltjeneste til medicinsk brug

3D Systems har netop lanceret ​​den nye On Demand Anatomical Modeling Service. Denne nye service giver en bred vifte af medicinske fagfolk adgang til anatomiske modeller 3D printet direkte fra deres 3D digitale filer. Det muliggør forbedret 3D-visualisering til kirurgisk planlægning samt patientuddannelse.

At få en model kræver kun nogle få enkle trin:

  • Medicinske fagfolk kan uploade en 3D-modelfil (dvs. STL, OBJ eller PLY) til selskabets On Demand Anatomical Models hjemmeside. Modelfilen kan være forberedt med 3D Systems D2P-software eller enhver kommercielt tilgængelig software.
  • Kunder vælger fra en række forskellige materialer, hvorfra de kan udskrive, afhængigt af brugen og ønskede områder at fremhæve i modellen, og derefter anmode om et øjeblikkeligt tilbud.
  • Efter at have gennemgået tilbuddet, kan kunden placere ordren med et enkelt klik og den færdige model vil ankomme inden for fem hverdage siger de hos 3D Systems.

For yderligere at fremskynde processen har 3D Systems skabt en forbindelse mellem dens D2P software og On Demand Anatomical Models hjemmeside. Denne end-to-end medicinske løsning tillader kirurger, radiologer, laboratorieteknikere og andre medicinske fagfolk at fremstille nøjagtige, digitale 3D-anatomiske modeller fra medicinsk billeddata.

D2P indeholder nu et modul til Volume VR, der muliggør upload og lancering af hele patient scanningen til et 3D Virtual Reality miljø uden nogen forudbehandlingen af ​​dataene. Denne udvikling gør det muligt for brugeren at gennemgå deres scanninger og se en forbedret visning af patientens anatomi, visualisering af kontrollag og skæring af tværsnit i enhver retning.
Yderligere forbedringer omfatter forbedrede muligheder for maskindannelse, import og tilpasning af ekstern meshfil til patientscanning og 3D PDF-generering.

– I mere end 25 år har 3D Systems hjulpet medicinske fagfolk gennem kombinationen af ​​vores anatomiske modelleringserfaring og vores 3D-ekspertise, siger Katie Weimer, vicepræsident, medicinsk udstyr, 3D Systems.
– Sundhedsbranchen ser fordelene ved hjælp af 3D-trykte anatomiske modeller, og vi er dedikeret til fortsat at udvide vores sundhedsydelser til at imødekomme markedets behov. Med lanceringen af ​​vores nye On Demand Anatomical Modeling Service gør vi 3D-trykte modeller nemmere og mere tilgængelige for et bredere udvalg af sundhedssektoren.

Ud over denne nye service fortsætter 3D Systems med at tilbyde sin full-service virtuelle kirurgiske planlægning og anatomiske modelleringstjenester. For medicinske fagfolk, der ønsker at producere modeller til diagnostiske formål og prækirurgisk planlægning, giver de en patientspecifik anatomisk modelleringsfunktion. For at udnytte 3D Systems On Demand Anatomical Modeling Service leverer en læge en CT (Computed Tomography) eller MR (Magnetic Resonance) -scanning af deres patient til virksomhedens ekspertgruppe på Healthcare Technology Center i Littleton, Colorado. Til gengæld behandler virksomhedens biomedicinske ingeniører dataene, designer modellen og 3D printer den på anlægget. Den færdige model sendes derefter til lægepersonalet til brug i præ-kirurgisk planlægning, prækirurgisk repetition og til uddannelsesmæssige formål. Visse materialer kan også anvendes i et sterilt miljø, såsom et operationsrum til konsultation under en procedure.

Servicen omfatter SLA print i både transparent og opaque materialer, samt MJP print som kan printe forskellige med forskellige materialeegenskaber i samme print og CJP print som printer i mange farver.

Se mere her.

Tags: ,
Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: