Kurt Due Petersen er PLM Groups nye applications specialist

Kurt Due Petersen, Applications Specialist hos PLM Group

Kurt Due Petersen har mere end 14 års erfaring med 3D-print, så det er en erfaren herre med stor og bred viden inden for hele 3DP-teknologien, PLM Group har ansat som deres nye applications specialist  her fra 1. august.

Kurt Due kommer fra en tilsvarende stilling hos Canon, som nedlagde deres 3D-printforretning ved årsskiftet. Tidligere var han ansat hos Teccluster. Hos PLM Group bliver Kurt Due Petersens ansvarsområde SLS og SLA-området i hele Norden samt i de baltiske lande. Hovedprodukterne bliver HP, Markforged, DWS Systems (specielt til dental og juveler-industrien) samt 3D Systems.

PLM Group er blevet eneforhandler for 3D Systems i Norden samt Estland og Letland.

Hvad bliver din vigtigste opgave i dit nye job?

– Jeg skal i tæt samarbejde med sælgerne hjælpe kunderne til at finde de rigtige løsninger, og løbende følge op, således at deres 3D-print-udstyr fortsat matcher deres behov, fortæller Kurt Due Petersen.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: