Kurt Due Petersen er PLM Groups nye applications specialist

Kurt Due Petersen, Applications Specialist hos PLM Group

Kurt Due Petersen har mere end 14 års erfaring med 3D-print, så det er en erfaren herre med stor og bred viden inden for hele 3DP-teknologien, PLM Group har ansat som deres nye applications specialist  her fra 1. august.

Kurt Due kommer fra en tilsvarende stilling hos Canon, som nedlagde deres 3D-printforretning ved årsskiftet. Tidligere var han ansat hos Teccluster. Hos PLM Group bliver Kurt Due Petersens ansvarsområde SLS og SLA-området i hele Norden samt i de baltiske lande. Hovedprodukterne bliver HP, Markforged, DWS Systems (specielt til dental og juveler-industrien) samt 3D Systems.

PLM Group er blevet eneforhandler for 3D Systems i Norden samt Estland og Letland.

Hvad bliver din vigtigste opgave i dit nye job?

– Jeg skal i tæt samarbejde med sælgerne hjælpe kunderne til at finde de rigtige løsninger, og løbende følge op, således at deres 3D-print-udstyr fortsat matcher deres behov, fortæller Kurt Due Petersen.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: