3D Systems indgår aftale om udvikling af komplette industrielle metalløsninger

Den schweiziske virksomhed GF Machining Solutions og 3D Systems, har offentliggjort et strategisk samarbejde om at udvikle industrielle, integrerede produktionsløsninger baseret på 3D-print.

Partnerskabet omfatter udviklingen af ​​en ny generation af 3D-printere ved at kombinerer 3D Systems ekspertise inden for metalprint med GF’s industrielle kompetencer. Målet er mere effektive arbejdsgange gennem integration af 3D-printere, materialer, software og elektrisk udladningsbearbejdning (EDM) samt fræsning og laserudstyr. Alt sammen designet for at imødekomme kundernes behov for at producere komplekse metaldele inden for stramme tolerancer til en lavere totalomkostninger.

Lanceringen af ​​dette partnerskab er planlagt til årets IMTS-udstilling (International Manufacturing Technology Show), der finder sted i september i Chicago (USA). Det forventes at omfatte afsløring af en helt nyudviklet 3D-printer. Yderligere kombinerede løsninger, som vil blive fordelt over begge salgsnetværk, vil følge de næste par år.

– Vi er begejstrede for dette nye partnerskab mellem to industrielle ledere, udtaler GF’s CEO Yves Serra.
– Med den kombinerede erfaring og ekspertise inden for 3D Systems og GF Machining Solutions er vi godt rustet til at give vores kunder nye fremstillingsløsninger baseret på additiv fremstilling.

– Partnerskabet 3D Systems og GF Machining Solutions bringer to innovative og kundeorienterede aktører sammen om at redefinere fremstillingsprocessen for komplekse metaldele, siger Vyomesh Joshi, formand og administrerende direktør, 3D Systems.
– Som industriledere deler begge virksomheder det samme syn for at forandre fremstillingsprocessen. Vi ser frem til at levere integrerede teknologiløsninger som kan effektivisere kundens processer og give betydelig konkurrencefordele gennem reduceret produktionstid, kortere time-to-market og generelt lavere driftsomkostninger.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: