3D Systems indgår aftale om udvikling af komplette industrielle metalløsninger

Den schweiziske virksomhed GF Machining Solutions og 3D Systems, har offentliggjort et strategisk samarbejde om at udvikle industrielle, integrerede produktionsløsninger baseret på 3D-print.

Partnerskabet omfatter udviklingen af ​​en ny generation af 3D-printere ved at kombinerer 3D Systems ekspertise inden for metalprint med GF’s industrielle kompetencer. Målet er mere effektive arbejdsgange gennem integration af 3D-printere, materialer, software og elektrisk udladningsbearbejdning (EDM) samt fræsning og laserudstyr. Alt sammen designet for at imødekomme kundernes behov for at producere komplekse metaldele inden for stramme tolerancer til en lavere totalomkostninger.

Lanceringen af ​​dette partnerskab er planlagt til årets IMTS-udstilling (International Manufacturing Technology Show), der finder sted i september i Chicago (USA). Det forventes at omfatte afsløring af en helt nyudviklet 3D-printer. Yderligere kombinerede løsninger, som vil blive fordelt over begge salgsnetværk, vil følge de næste par år.

– Vi er begejstrede for dette nye partnerskab mellem to industrielle ledere, udtaler GF’s CEO Yves Serra.
– Med den kombinerede erfaring og ekspertise inden for 3D Systems og GF Machining Solutions er vi godt rustet til at give vores kunder nye fremstillingsløsninger baseret på additiv fremstilling.

– Partnerskabet 3D Systems og GF Machining Solutions bringer to innovative og kundeorienterede aktører sammen om at redefinere fremstillingsprocessen for komplekse metaldele, siger Vyomesh Joshi, formand og administrerende direktør, 3D Systems.
– Som industriledere deler begge virksomheder det samme syn for at forandre fremstillingsprocessen. Vi ser frem til at levere integrerede teknologiløsninger som kan effektivisere kundens processer og give betydelig konkurrencefordele gennem reduceret produktionstid, kortere time-to-market og generelt lavere driftsomkostninger.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: