3D Systems indgår aftale om udvikling af komplette industrielle metalløsninger

Den schweiziske virksomhed GF Machining Solutions og 3D Systems, har offentliggjort et strategisk samarbejde om at udvikle industrielle, integrerede produktionsløsninger baseret på 3D-print.

Partnerskabet omfatter udviklingen af ​​en ny generation af 3D-printere ved at kombinerer 3D Systems ekspertise inden for metalprint med GF’s industrielle kompetencer. Målet er mere effektive arbejdsgange gennem integration af 3D-printere, materialer, software og elektrisk udladningsbearbejdning (EDM) samt fræsning og laserudstyr. Alt sammen designet for at imødekomme kundernes behov for at producere komplekse metaldele inden for stramme tolerancer til en lavere totalomkostninger.

Lanceringen af ​​dette partnerskab er planlagt til årets IMTS-udstilling (International Manufacturing Technology Show), der finder sted i september i Chicago (USA). Det forventes at omfatte afsløring af en helt nyudviklet 3D-printer. Yderligere kombinerede løsninger, som vil blive fordelt over begge salgsnetværk, vil følge de næste par år.

– Vi er begejstrede for dette nye partnerskab mellem to industrielle ledere, udtaler GF’s CEO Yves Serra.
– Med den kombinerede erfaring og ekspertise inden for 3D Systems og GF Machining Solutions er vi godt rustet til at give vores kunder nye fremstillingsløsninger baseret på additiv fremstilling.

– Partnerskabet 3D Systems og GF Machining Solutions bringer to innovative og kundeorienterede aktører sammen om at redefinere fremstillingsprocessen for komplekse metaldele, siger Vyomesh Joshi, formand og administrerende direktør, 3D Systems.
– Som industriledere deler begge virksomheder det samme syn for at forandre fremstillingsprocessen. Vi ser frem til at levere integrerede teknologiløsninger som kan effektivisere kundens processer og give betydelig konkurrencefordele gennem reduceret produktionstid, kortere time-to-market og generelt lavere driftsomkostninger.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: