Få gratis viden om overfladebehandling af 3D printede emner

Hvordan kommer du videre fra skuemodeller og prototyper til 3D-printede produktionsemner med overflader og tolerancer, der passer sammen med jeres øvrige komponenter? Teknologisk Institut tager her det næste skridt inden for 3D-print, og afholder et webinar som ser på, hvilke muligheder der er for overfladebehandling og efterbearbejdning af 3D printede emner.

Webinaret henvender sig til udviklings- og produktionsingeniører, udviklings- og produktionschefer og andre, der ønsker viden og inspiration til innovation med anvendelse af 3D-print som fremstillingsteknologi.
Man vil få indblik i, hvilke muligheder der findes allerede i dag inden for 3D-print, og hvilke begrænsninger de forskellige metoder har. Andre, der ønsker viden og inspiration til anvendelse af 3D-print som fremstillingsteknologi er velkomne.

Webinaret afholdes torsdag den 4. oktober fra 10.00 – 11.00 og er gratis.
Webinaret foregår på dansk.

Underviser er Mads Østergaard der uddannet maskiningeniør og desuden har en HD i organisation og ledelse. Mads arbejder til dagligt med projektledelse, konstruktion og drift inden for AM. Mads har opbygget sine kompetencer igennem ansættelse i markedsledende virksomheder i den danske industri.

Du kan få yderligere information samt tilmelde der her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *