Få gratis viden om overfladebehandling af 3D printede emner

Hvordan kommer du videre fra skuemodeller og prototyper til 3D-printede produktionsemner med overflader og tolerancer, der passer sammen med jeres øvrige komponenter? Teknologisk Institut tager her det næste skridt inden for 3D-print, og afholder et webinar som ser på, hvilke muligheder der er for overfladebehandling og efterbearbejdning af 3D printede emner.

Webinaret henvender sig til udviklings- og produktionsingeniører, udviklings- og produktionschefer og andre, der ønsker viden og inspiration til innovation med anvendelse af 3D-print som fremstillingsteknologi.
Man vil få indblik i, hvilke muligheder der findes allerede i dag inden for 3D-print, og hvilke begrænsninger de forskellige metoder har. Andre, der ønsker viden og inspiration til anvendelse af 3D-print som fremstillingsteknologi er velkomne.

Webinaret afholdes torsdag den 4. oktober fra 10.00 – 11.00 og er gratis.
Webinaret foregår på dansk.

Underviser er Mads Østergaard der uddannet maskiningeniør og desuden har en HD i organisation og ledelse. Mads arbejder til dagligt med projektledelse, konstruktion og drift inden for AM. Mads har opbygget sine kompetencer igennem ansættelse i markedsledende virksomheder i den danske industri.

Du kan få yderligere information samt tilmelde der her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: