Få gratis viden om overfladebehandling af 3D printede emner

Hvordan kommer du videre fra skuemodeller og prototyper til 3D-printede produktionsemner med overflader og tolerancer, der passer sammen med jeres øvrige komponenter? Teknologisk Institut tager her det næste skridt inden for 3D-print, og afholder et webinar som ser på, hvilke muligheder der er for overfladebehandling og efterbearbejdning af 3D printede emner.

Webinaret henvender sig til udviklings- og produktionsingeniører, udviklings- og produktionschefer og andre, der ønsker viden og inspiration til innovation med anvendelse af 3D-print som fremstillingsteknologi.
Man vil få indblik i, hvilke muligheder der findes allerede i dag inden for 3D-print, og hvilke begrænsninger de forskellige metoder har. Andre, der ønsker viden og inspiration til anvendelse af 3D-print som fremstillingsteknologi er velkomne.

Webinaret afholdes torsdag den 4. oktober fra 10.00 – 11.00 og er gratis.
Webinaret foregår på dansk.

Underviser er Mads Østergaard der uddannet maskiningeniør og desuden har en HD i organisation og ledelse. Mads arbejder til dagligt med projektledelse, konstruktion og drift inden for AM. Mads har opbygget sine kompetencer igennem ansættelse i markedsledende virksomheder i den danske industri.

Du kan få yderligere information samt tilmelde der her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: