Kom til housewarming hos Dansk AM Hub

Dansk AM Hub holder til i lokalerne i den gamle kapselfabrik i Valby.

Dansk AM Hub er i fuld gang med at fremme innovation, bæredygtighed og vækst med fokus på AM og 3D print i Danmark. Basen er lokalerne i den gamle kapselfabrik i Valby, som allerede huser workshops, eksperimenter, inspiration og cases om, hvad 3D print er og kan i fremtiden.

Mandag den 10. september inviterer de til housewarming for at indvie de nye lokaler, med 3D printet mad og jazz.

Adm. direktør i Industriens Fond, Mads Lebech, vil fortælle om, hvorfor Dansk AM Hub blev til. CEO i Dansk AM Hub, Mads Kjøller Damkjær, byder velkommen og bestyrelsesformand i Dansk AM Hub, Tue Mantoni, fortæller hvor projektet skal lede hen.

Hvornår: Mandag den 10. september 2018 kl. 15.30-17.30
Hvor: Carl Jacobsens Vej 16, opgang 16, 1.sal, 2500 Valby

Af hensyn til forplejning vil de gerne vide, om du kommer. Skriv til Vibeke på vak@am-hub.dk senest den 31. august.

Dansk AM Hub er Danmarks nationale samlingspunkt for Additive Manufacturing. Med fokus på små og mellemstore virksomheders forretningsmodeller søger de at promovere og fremme brugen af nye produktionsteknologier som Additive Manufacturing og 3D print med fokus på at skabe vækst, innovation og bæredygtig fremstilling for at styrke Danmarks konkurrenceevne.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: