Kom til housewarming hos Dansk AM Hub

Dansk AM Hub holder til i lokalerne i den gamle kapselfabrik i Valby.

Dansk AM Hub er i fuld gang med at fremme innovation, bæredygtighed og vækst med fokus på AM og 3D print i Danmark. Basen er lokalerne i den gamle kapselfabrik i Valby, som allerede huser workshops, eksperimenter, inspiration og cases om, hvad 3D print er og kan i fremtiden.

Mandag den 10. september inviterer de til housewarming for at indvie de nye lokaler, med 3D printet mad og jazz.

Adm. direktør i Industriens Fond, Mads Lebech, vil fortælle om, hvorfor Dansk AM Hub blev til. CEO i Dansk AM Hub, Mads Kjøller Damkjær, byder velkommen og bestyrelsesformand i Dansk AM Hub, Tue Mantoni, fortæller hvor projektet skal lede hen.

Hvornår: Mandag den 10. september 2018 kl. 15.30-17.30
Hvor: Carl Jacobsens Vej 16, opgang 16, 1.sal, 2500 Valby

Af hensyn til forplejning vil de gerne vide, om du kommer. Skriv til Vibeke på vak@am-hub.dk senest den 31. august.

Dansk AM Hub er Danmarks nationale samlingspunkt for Additive Manufacturing. Med fokus på små og mellemstore virksomheders forretningsmodeller søger de at promovere og fremme brugen af nye produktionsteknologier som Additive Manufacturing og 3D print med fokus på at skabe vækst, innovation og bæredygtig fremstilling for at styrke Danmarks konkurrenceevne.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *