Velo3D er klar med en end-to-end løsning

Velo3D, en amerikansk virksomhed, der producerer 3DP-udstyr, har nu et nyt system til additiv produktion af metalkomponenter. Ifølge producenten vil det nye system løse problemer med designbegrænsninger.

Den nye additive løsning hedder The Sapphire System. Teknologien bygger på et pulverlag, hvor objektet hærdes med en laserstråle. Printeren er målrettet til at printe store mængder og komplicerede geometriske konstruktioner.

Hele systemet er tænkt til at være en ”end-to-end”-løsning. Softwaren Flow, forbereder designet til print, og Sapphire-systemet har integreret virksomhedens Intelligent Fusion-teknologi, således at der er sammenhæng i workflow’et gennem hele printprocessen. Det mest fordelagtige er at software-programmet og hardware sammen skaber nye muligheder for at printe komponenter uden indre støttemateriale.

– For fire år siden offentliggjorde vi en vision om at udvikle en teknologi, der kunne producere komponenter med en hvilken som helst geometri, således at flere kunne begynde at anvende additiv manufacturing, fortæller Benny Buller, der er grundlægger, udvikler og direktør i Velo3D.

Velo3D præsenterer deres Sapphire System for første gang på messen IMTS i Chicago her i september måned.

Hvis du ikke skal til Chicago, så tag et kig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: