Velo3D er klar med en end-to-end løsning

Velo3D, en amerikansk virksomhed, der producerer 3DP-udstyr, har nu et nyt system til additiv produktion af metalkomponenter. Ifølge producenten vil det nye system løse problemer med designbegrænsninger.

Den nye additive løsning hedder The Sapphire System. Teknologien bygger på et pulverlag, hvor objektet hærdes med en laserstråle. Printeren er målrettet til at printe store mængder og komplicerede geometriske konstruktioner.

Hele systemet er tænkt til at være en ”end-to-end”-løsning. Softwaren Flow, forbereder designet til print, og Sapphire-systemet har integreret virksomhedens Intelligent Fusion-teknologi, således at der er sammenhæng i workflow’et gennem hele printprocessen. Det mest fordelagtige er at software-programmet og hardware sammen skaber nye muligheder for at printe komponenter uden indre støttemateriale.

– For fire år siden offentliggjorde vi en vision om at udvikle en teknologi, der kunne producere komponenter med en hvilken som helst geometri, således at flere kunne begynde at anvende additiv manufacturing, fortæller Benny Buller, der er grundlægger, udvikler og direktør i Velo3D.

Velo3D præsenterer deres Sapphire System for første gang på messen IMTS i Chicago her i september måned.

Hvis du ikke skal til Chicago, så tag et kig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *