Voxeljet løfter sløret for nyt fuldautomatisk system

Administrerende direktør hos Voxeljet, Jimmy Reeves, skriver på LinkedIn, at de sammen med deres partnere har taget et stort skridt i retning af at udvikle verdens første fuldt automatiserede 3D produktionsløsning, der kan erstatte konventionel serieproduktion. Den integrerede løsning muliggør en automatisk produktion af komponenter, der anvendes i støbeprocessen af ​​kritiske motorkomponenter.

Jimmy Reeves skriver:
– VJET X-IOB er 10 gange hurtigere end vores nuværende 3D-printere og når en udskrivningshastighed på 400 liter pr. time. Den har fuldautomatiske pre- og postprocesser uden manuel indgriben.

Dette ultrahøjhastige 3D-udskrivningssystem muliggør økonomisk produktion af dele til højvolumenfremstilling, samtidig med at de vigtigste fordele ved additivproduktion bevares. Når de anvendes til motorfremstilling, omfatter disse fordele forbedret motoreffekt og brændstofeffektivitet, reducerede omkostninger pr. del og en øget fleksibilitet i produktionen for at tillade flere varianter på samme linje.

Der er ikke derudover sluppet mange detaljer ud om det nye koncept. Men med den markante hastighedsforbedring og fulde automatisering er Voxeljet’s nye AM-system rettet mod bilbranchen. Jimmy Reeves lover at der snart vil komme flere detaljer om det nye 3D produktionssystem.

Voxeljet-processen er særligt velegnet til fremstilling af forme eller modeller til metalstøbning. Der udover anvendes metoden til designprøver, kunst- og arkitekturkomponenter samt i luftfart og rumfart, bilindustrien, forskning og medicin samt i film- og underholdningsindustrien.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: