Automatikmesse med fokus på digital ledelse

Når automations- og robotmessen Automatik 2018 åbner i Brøndby Hallen 11.-13. september, kan de besøgende fagfolk se frem til at hente masser af ny viden og inspiration. Foruden messens udstillingsareal, som byder på flere end 180 udstillere fra førende virksomheder som ABB, Linak, Fanuc og Siemens, får de besøgende mulighed for at udbygge deres viden til en række konferencer, hvor over tusind besøgende allerede har tilmeldt sig.

Konferencerne byder på førende indlægsholdere fra både ind- og udland, herunder repræsentanter fra virksomheder som Microsoft, Novo Nordisk, Grundfos, Teknologisk Institut, Festo, Universal Robots og Innovation Lab. De vil alle komme ind på aktuelle udfordringer og problemstillinger i automations- og robotbranchen, og emnerne spænder derfor vidt lige fra Industri 4.0, maskinsikkerhed og fremtidens industrirobotter til digital ledelse og kunstig intelligens.

Det er særligt konferencerne om Industri 4.0 og robotter i produktionen, der er populære blandt de besøgende på årets messe, der åbner om blot en uge:

– Automatiks konferenceprogram giver de besøgende en enestående mulighed for at stoppe op i den travle hverdag, få nye input og idéer til nye løsninger. Derfor er vi naturligvis glade for den store opbakning til konferencerne, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Automatik.

Bliv klædt på til digital ledelse
En af årets nyheder på Automatik er to ledelseskonferencer, hvor ledere i automations- og robotbranchen får mulighed for at hente værdifulde input fra nogle af branchens skarpeste profiler.

På messens åbningsdag kan man få et radikalt, nyt perspektiv på digitalisering, når den internationale taler Ashkan Fardost holder oplægget ”Everyone Has Misunderstood Digitalization – A Radically New Perspective for Leaders and Innovators”. Her taler Ashkan Fardost om, hvordan digital teknologi og internettet påvirker industrien, samfundet og menneskers adfærd. Ifølge foredragsholderen er digital teknologi og internettet med til at forvandle menneskelig adfærd og skabe nye forventninger, da mennesker, der vokser op med internettet, har en radikalt anderledes tilgang til deres arbejdsliv.

Det er også på åbningsdagen, at konferencen ”Digital Ledelse i en digital virkelighed” afholdes. Her kan besøgende blive inspireret af tre oplægsholdere, der har den digitale førertrøje på, og som taler om, hvordan digitaliseringen og den eksponentielle teknologiudvikling forandrer markedet og vilkårene så radikalt, at det i den grad udfordrer lederrollen. Tina Moe, foredragsholder og topleder fra farma- og ingeniørbranchen, vil holde oplægget ”Ledelse i en digital tid – vi skal skifte ledelsesstil til en digital og hurtig foranderlig verden”. Anders Hvid, stifter af Dare Disrupt og medforfatter af ‘Face the Future’, taler ud fra temaet ”Forstå fremtiden – få styr på teknologien eller bliv forstyrret”, mens Erick Thürmer, direktør i Thürmer Tools, vil tale om ”Transformerende ledelse fra Titanic til Amazon”.

Læs mere her: http://www.automatikmesse.dk

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: