Automatikmesse med fokus på digital ledelse

Når automations- og robotmessen Automatik 2018 åbner i Brøndby Hallen 11.-13. september, kan de besøgende fagfolk se frem til at hente masser af ny viden og inspiration. Foruden messens udstillingsareal, som byder på flere end 180 udstillere fra førende virksomheder som ABB, Linak, Fanuc og Siemens, får de besøgende mulighed for at udbygge deres viden til en række konferencer, hvor over tusind besøgende allerede har tilmeldt sig.

Konferencerne byder på førende indlægsholdere fra både ind- og udland, herunder repræsentanter fra virksomheder som Microsoft, Novo Nordisk, Grundfos, Teknologisk Institut, Festo, Universal Robots og Innovation Lab. De vil alle komme ind på aktuelle udfordringer og problemstillinger i automations- og robotbranchen, og emnerne spænder derfor vidt lige fra Industri 4.0, maskinsikkerhed og fremtidens industrirobotter til digital ledelse og kunstig intelligens.

Det er særligt konferencerne om Industri 4.0 og robotter i produktionen, der er populære blandt de besøgende på årets messe, der åbner om blot en uge:

– Automatiks konferenceprogram giver de besøgende en enestående mulighed for at stoppe op i den travle hverdag, få nye input og idéer til nye løsninger. Derfor er vi naturligvis glade for den store opbakning til konferencerne, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Automatik.

Bliv klædt på til digital ledelse
En af årets nyheder på Automatik er to ledelseskonferencer, hvor ledere i automations- og robotbranchen får mulighed for at hente værdifulde input fra nogle af branchens skarpeste profiler.

På messens åbningsdag kan man få et radikalt, nyt perspektiv på digitalisering, når den internationale taler Ashkan Fardost holder oplægget ”Everyone Has Misunderstood Digitalization – A Radically New Perspective for Leaders and Innovators”. Her taler Ashkan Fardost om, hvordan digital teknologi og internettet påvirker industrien, samfundet og menneskers adfærd. Ifølge foredragsholderen er digital teknologi og internettet med til at forvandle menneskelig adfærd og skabe nye forventninger, da mennesker, der vokser op med internettet, har en radikalt anderledes tilgang til deres arbejdsliv.

Det er også på åbningsdagen, at konferencen ”Digital Ledelse i en digital virkelighed” afholdes. Her kan besøgende blive inspireret af tre oplægsholdere, der har den digitale førertrøje på, og som taler om, hvordan digitaliseringen og den eksponentielle teknologiudvikling forandrer markedet og vilkårene så radikalt, at det i den grad udfordrer lederrollen. Tina Moe, foredragsholder og topleder fra farma- og ingeniørbranchen, vil holde oplægget ”Ledelse i en digital tid – vi skal skifte ledelsesstil til en digital og hurtig foranderlig verden”. Anders Hvid, stifter af Dare Disrupt og medforfatter af ‘Face the Future’, taler ud fra temaet ”Forstå fremtiden – få styr på teknologien eller bliv forstyrret”, mens Erick Thürmer, direktør i Thürmer Tools, vil tale om ”Transformerende ledelse fra Titanic til Amazon”.

Læs mere her: http://www.automatikmesse.dk

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: