Automatikmesse med fokus på digital ledelse

Når automations- og robotmessen Automatik 2018 åbner i Brøndby Hallen 11.-13. september, kan de besøgende fagfolk se frem til at hente masser af ny viden og inspiration. Foruden messens udstillingsareal, som byder på flere end 180 udstillere fra førende virksomheder som ABB, Linak, Fanuc og Siemens, får de besøgende mulighed for at udbygge deres viden til en række konferencer, hvor over tusind besøgende allerede har tilmeldt sig.

Konferencerne byder på førende indlægsholdere fra både ind- og udland, herunder repræsentanter fra virksomheder som Microsoft, Novo Nordisk, Grundfos, Teknologisk Institut, Festo, Universal Robots og Innovation Lab. De vil alle komme ind på aktuelle udfordringer og problemstillinger i automations- og robotbranchen, og emnerne spænder derfor vidt lige fra Industri 4.0, maskinsikkerhed og fremtidens industrirobotter til digital ledelse og kunstig intelligens.

Det er særligt konferencerne om Industri 4.0 og robotter i produktionen, der er populære blandt de besøgende på årets messe, der åbner om blot en uge:

– Automatiks konferenceprogram giver de besøgende en enestående mulighed for at stoppe op i den travle hverdag, få nye input og idéer til nye løsninger. Derfor er vi naturligvis glade for den store opbakning til konferencerne, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Automatik.

Bliv klædt på til digital ledelse
En af årets nyheder på Automatik er to ledelseskonferencer, hvor ledere i automations- og robotbranchen får mulighed for at hente værdifulde input fra nogle af branchens skarpeste profiler.

På messens åbningsdag kan man få et radikalt, nyt perspektiv på digitalisering, når den internationale taler Ashkan Fardost holder oplægget ”Everyone Has Misunderstood Digitalization – A Radically New Perspective for Leaders and Innovators”. Her taler Ashkan Fardost om, hvordan digital teknologi og internettet påvirker industrien, samfundet og menneskers adfærd. Ifølge foredragsholderen er digital teknologi og internettet med til at forvandle menneskelig adfærd og skabe nye forventninger, da mennesker, der vokser op med internettet, har en radikalt anderledes tilgang til deres arbejdsliv.

Det er også på åbningsdagen, at konferencen ”Digital Ledelse i en digital virkelighed” afholdes. Her kan besøgende blive inspireret af tre oplægsholdere, der har den digitale førertrøje på, og som taler om, hvordan digitaliseringen og den eksponentielle teknologiudvikling forandrer markedet og vilkårene så radikalt, at det i den grad udfordrer lederrollen. Tina Moe, foredragsholder og topleder fra farma- og ingeniørbranchen, vil holde oplægget ”Ledelse i en digital tid – vi skal skifte ledelsesstil til en digital og hurtig foranderlig verden”. Anders Hvid, stifter af Dare Disrupt og medforfatter af ‘Face the Future’, taler ud fra temaet ”Forstå fremtiden – få styr på teknologien eller bliv forstyrret”, mens Erick Thürmer, direktør i Thürmer Tools, vil tale om ”Transformerende ledelse fra Titanic til Amazon”.

Læs mere her: http://www.automatikmesse.dk

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: