3D Systems frigiver produktionsløsningen Figure 4 Standalone

Hos 3D Systems har de nu efter test hos blandt andet det amerikanske luftvåben frigivet deres nye SLA-printer Figure 4 Standalone. Med fire nye materialer er printeren et komplement til produktionsplatformen Figure 4, som anvender en industriel robotarm til masseproduktion. Den nye printer kan ifølge producenten printe med en hastighed på op til 100 mm i timen og den er perfekt til prototyper og mindre produktionsvolumen.

– Kombinationen af hastighed og nøjagtighed plus en lysbaseret UV-hærdningsproces betyder, at det blot tager minutter at printe i stedet for timer. Fortæller Phil Schultz fra 3D Systems.

Materialerne til 3D-printeren inkluderer blandt andet Figure 4 Tough-Gry 10, som er et materiale med høj hastighed til hurtigt designede iterationer og Figure 4 Tough-Gry 15 er et stærk materiale til produktion.

– Gentagelsesevnen er det vigtigste, når man tænker på produktion. Med vores Fugure 4-platform – inklusive Figure 4 Standalone – har kunderne mulighed for at skalere fra protyper til produktion med uovertruffen nøjagtighed og gentagelsesevne, fortæller Vyomesh Joshi, 3D Systems adm. direktør.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: