Så er der en Fortus 380mc Carbon Fiber Edition på markedet

Stratasys har lanceret en ny FDM-printer, som i Danmark forhandles af Protech. Der er tale om en printer – Fortus 380mc Carbon Fiber Edition – der arbejder med kulfiberforstærket Nylon 12. Maskinen leverer slutprodukter i høj kvalitet og er velegnet til fx prototyper til produktudvikling, specieltilpassede fixturer og monteringsredskaber samt serieproduktion.

Fortus 380-printeren har en stor byggevolumen på 355 x 305 mm, opvarmet byggekammer, opløseligt supportmateriale og er en hurtig produktionsprinter.

Det kulfiberfyldte nylonmateriale leverer meget stærke print og er et driftsikkert produkt. Fortus 380-printeren kan også arbejde med det kendte ASA-materiale, som giver flotte overflader og høj detaljeringsgrad.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Ny metode får det træge til at flyde

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i Additive Manufacturing Journal, har forskere fra Purdue University fået en ny metode til ekstrudering af viskose materialer i additivfremstilling.

Publicerat av: 

3D-printet udstyr til sportsudøvere

PLM Group har indgået et samarbejde med Idrættens Innovationslab om at udforske mulighederne for 3D-print af sportsudstyr. Det har foreløbig resulteret i 3D-printede løsninger, som anvendes af sejlsportslandsholdet.

Publicerat av: