Så er der en Fortus 380mc Carbon Fiber Edition på markedet

Stratasys har lanceret en ny FDM-printer, som i Danmark forhandles af Protech. Der er tale om en printer – Fortus 380mc Carbon Fiber Edition – der arbejder med kulfiberforstærket Nylon 12. Maskinen leverer slutprodukter i høj kvalitet og er velegnet til fx prototyper til produktudvikling, specieltilpassede fixturer og monteringsredskaber samt serieproduktion.

Fortus 380-printeren har en stor byggevolumen på 355 x 305 mm, opvarmet byggekammer, opløseligt supportmateriale og er en hurtig produktionsprinter.

Det kulfiberfyldte nylonmateriale leverer meget stærke print og er et driftsikkert produkt. Fortus 380-printeren kan også arbejde med det kendte ASA-materiale, som giver flotte overflader og høj detaljeringsgrad.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: