Flere end 1000 mænd fik skyllet “banditten” på Smukfest

Nyt koncept, som havde vundet opbakning i “Løvens hule” blev en succes på Smukfest. Her blev et 3D printet såkaldt “Douchesoire” introduceret for at højne intim-hygiejnen blandt de mandlige festivaldeltagere.

Personlig hygiejne for fyre under sommerfestivaler er et tilbagevendende problem. Drengene bag Clean and Dirty ønskede at hjælpe alle kvinder ved at få fyre til at opretholde mere intim hygiejne. Derfor blev Clean & Dirty skabt. En sjov og sexet Win-Win-løsning. Finansieret af “Løvens Hule” investorer.

Doucheoiret, som det tog sig ud på Smukfest.

Drengene bag Clean & Dirty – Mathias Lund (Kreativ hos N’fellows) og Kirill Dmitrichenko (kreativ hos Kindly) live-pitchede deres idé foran Hummel-boss Christian Stadil og resten af dommerpanelet fra DR-programmet Løvens Hule. Clean and Dirty konceptet dækker over en automat, der kan vaske en snavset festival-penis ren. Automaten valgte de at døbe
’Douchesoire’, der er en sammentrækning af ordene douche (fransk for bad red.) og pissoir.

“Grundlæggende fungerer det lidt i retning af, når man fylder et glas på et fadølsanlæg. Man tager et engangsbæger med intimsæbe i, der er åben i begge ender, og sætter det på sin penis” fortæller Kirill. “Herefter er proceduren så, at man ganske simpelt stikker penis ind i en slags skål, formet som en mund, hvilket aktiverer en mekanisme, der skyller lemmet. Derefter er det bare at tørre den rene festival-tissemand med en serviet, og så er den så god
som ny” fortsætter Mathias.

Christian Nicholas Stadil, som er en dansk milliardær og med-investor i opfindelsen Douchesoire , blev udspurgt til denne uortodokse investering hvorefter han sagde: “Når jeg investerer, er jockeyen vigtigere end hesten. De havde passion og ville gerne skabe værdi for gæsterne på smukfest, samtidig med at det var sjovt og skarpt” .

Douchesoiret blev færdigudviklet ved hjælp af 3D print. De to kreative hoveder henvendte sig til 3D Printhuset for at få konsultation og hjælp til at 3D printe Douchesoiren. “Ideen endte med at blive printet med PETG termoplast på en af 3D Printhusets ejenudviklede 3D printere, som kan 3D printe op til 30 x 30 x 40 cm, hvilket var den helt rigtige størrelse for Douchesoires design. PETG termoplast er det stærkeste plastmateriale 3D Printhuset printer med og derfor også det helt rette til denne opgave” fortæller Ole Ellinghausen, Head of Print Service hos 3D Printhuset. Douchesoire blev introduceret på smukfest i år og blev brugt af over 1000 mænd på festivalen.

Gæsterne var meget begejstrede og flade af grin. “Det er jo faktisk en opsang til alle mænd på festivaler. Vi mænd skal højne niveauet ift. intim hygiejne så det sjovt at hoppe i kanen for alle parter. Vi har jo gjort det super nemt og brugervenligt at få spulet banditten. Så der var ingen undskyldninger for at give det et forsøg og derfor var der også rigtig mange mænd som prøvede. Det er jo lidt grænseoverskridende i første omgang, men når douchesoiren først spulede løs, lød der i de fleste tilfælde et lille “bjæf” og derefter efter et: “wow, det her jo jo ret lækkert””. fortæller Mathias Lund.

Sådan virker det!

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: