EOS lancerer automationsklar metal-printer

Den nye automationsklare metalprinter: EOS M 300-4.

EOS M 300-4 udvider porteføljen af Direct Metal Laser Sintering (DMLS) systemer, som blandt andet omfatter det meget populære EOS M 290 system. EOS M 300 serien er en automations-klar platform, der kan konfigureres og skaleres efter behov. Den leveres med et byggevolumen på 300 x 300 x 400 mm og har en række forskellige applikationsområder inden for fx industri, medicin, værktøj og automobilbranchen.

EOS M 300-4 er det første system i den nye serie og vil blive afsløret på International Manufacturing Technology Show (IMTS) i Chicago fra den 10.-15. september.

For bedre produktionsfleksibilitet og automatisering – og afhængigt af systemkonfigurationen – kan kunderne vælge mellem forskellige løsninger:
Det gælder fx en, to eller fire lasere, multikraftlaserkonfigurationer (400 eller 1.000 watt), fast eller variabelt fokus, forskellige typer recoaters, nye og ekspanderede eksponeringsstrategier, delhåndtering (manuel eller automatiseret), overvågningsmuligheder og tre forskellige spændingssystemer (3R, Delphin, Erowa).

Kunderne kan også vælge mellem to pulverdoseringsmuligheder:
Bottom-up dosering for at blive uafhængig af partikelstørrelsesfordeling af materialer eller automatiseret topdosering der muliggør en lukket løsning.

Systemet vil være kompatibelt med EOS Shared Modules, hvor manuelle eller automatiske perifere moduler og transportlogistiske løsninger kan leveres leverer flere af systemerne. Som resultat heraf, kan alle opsætninger, udpakning, transport og sigtning udføres uafhængigt af og parallelt med AM-byggeprocessen.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: