EOS lancerer automationsklar metal-printer

Den nye automationsklare metalprinter: EOS M 300-4.

EOS M 300-4 udvider porteføljen af Direct Metal Laser Sintering (DMLS) systemer, som blandt andet omfatter det meget populære EOS M 290 system. EOS M 300 serien er en automations-klar platform, der kan konfigureres og skaleres efter behov. Den leveres med et byggevolumen på 300 x 300 x 400 mm og har en række forskellige applikationsområder inden for fx industri, medicin, værktøj og automobilbranchen.

EOS M 300-4 er det første system i den nye serie og vil blive afsløret på International Manufacturing Technology Show (IMTS) i Chicago fra den 10.-15. september.

For bedre produktionsfleksibilitet og automatisering – og afhængigt af systemkonfigurationen – kan kunderne vælge mellem forskellige løsninger:
Det gælder fx en, to eller fire lasere, multikraftlaserkonfigurationer (400 eller 1.000 watt), fast eller variabelt fokus, forskellige typer recoaters, nye og ekspanderede eksponeringsstrategier, delhåndtering (manuel eller automatiseret), overvågningsmuligheder og tre forskellige spændingssystemer (3R, Delphin, Erowa).

Kunderne kan også vælge mellem to pulverdoseringsmuligheder:
Bottom-up dosering for at blive uafhængig af partikelstørrelsesfordeling af materialer eller automatiseret topdosering der muliggør en lukket løsning.

Systemet vil være kompatibelt med EOS Shared Modules, hvor manuelle eller automatiske perifere moduler og transportlogistiske løsninger kan leveres leverer flere af systemerne. Som resultat heraf, kan alle opsætninger, udpakning, transport og sigtning udføres uafhængigt af og parallelt med AM-byggeprocessen.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *