HP lancerer metalprinter til masseproduktion

Som led i sin mission om at omdanne den måde, hvor verden designer og producerer på, har HP lanceret Metal Jet Production Service. Den vil gøre det muligt for kunder over hele verden hurtigt at iterere nye 3D-designs og at producere slutprodukter i volumen, skriver HP i en pressemeddelelse.

Gearstangsknop til Volkswagen fremstillet på HP Metal Jet.

– Vi er midt i en digital industrirevolution, der vil transformere en fremstillingsindustri med en omsætning på mere end 12.000 milliarder dollars. HP har hjulpet med at føre denne transformation med banebrydende masseproduktionen af 3D-printede ​​plastdele, og vi fordobler vi indsatsen med HP Metal Jet, en helt ny 3D-metalprintteknologi, siger Dion Weisler, CEO og President, HP Inc.
– Implikationerne er enorme. der produceres hvert år milliarder metaldele i sektorer som automobil-, energi- og medicinalindustrien. HP’s nye Metal Jet 3D-printplatform løser udfordringerne med hastigheden, kvaliteten og økonomien, og gø det muligt for vores kunder at genoverveje, hvordan de designer, fremstiller og leverer nye løsninger i den digitale tidsalder., tilføjer Dion Welder.

HP Metal Jet er voxel-niveau binder jetting teknologi, der udnytter mere end 30 års HP printhovederfaring og avanceret viden om kemikalier. Med en byggeplade på 430 x 320 x 200 mm, 4 x dyseafskærmning og 2 printbars, samt betydeligt mindre bindemiddel, har HP Metal Jet en større produktivitet og pålidelighed med relativt lave start- og driftsomkostninger sammenlignet med andre metal 3D-printløsninger. HP Metal Jet starter med færdige dele af rustfrit stål, isotope egenskaber, der opfylder eller overstiger ASTM og MPIF Standards.

Et af de første samarbejde HP tager op er med GKN Powder Metallurgy som installerer HP Metal Jet i deres fabrikker for at producere funktionelle metaldele til automobil og fremstillingsindustrien, herunder Volkswagen og Wilo. GKN Powder Metallurgy er en af verdens førende producent af materialer og produkter ved hjælp af pulvermetallurgi teknologier. De omfatter mærkerne GKN Sinter Metals, GKN Hoeganaes og GKN Additive Manufacturing. Virksomheden producerer mere end tre milliarder komponenter om året og forventer at udskrive millioner af produktionskvalitets HP Metal Jet dele til sine kunder på tværs af industrier allerede i næste år.

Dele til Volkswagen nøglesæt fremstillet på HP Metal Jet.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: