HP lancerer metalprinter til masseproduktion

Som led i sin mission om at omdanne den måde, hvor verden designer og producerer på, har HP lanceret Metal Jet Production Service. Den vil gøre det muligt for kunder over hele verden hurtigt at iterere nye 3D-designs og at producere slutprodukter i volumen, skriver HP i en pressemeddelelse.

Gearstangsknop til Volkswagen fremstillet på HP Metal Jet.

– Vi er midt i en digital industrirevolution, der vil transformere en fremstillingsindustri med en omsætning på mere end 12.000 milliarder dollars. HP har hjulpet med at føre denne transformation med banebrydende masseproduktionen af 3D-printede ​​plastdele, og vi fordobler vi indsatsen med HP Metal Jet, en helt ny 3D-metalprintteknologi, siger Dion Weisler, CEO og President, HP Inc.
– Implikationerne er enorme. der produceres hvert år milliarder metaldele i sektorer som automobil-, energi- og medicinalindustrien. HP’s nye Metal Jet 3D-printplatform løser udfordringerne med hastigheden, kvaliteten og økonomien, og gø det muligt for vores kunder at genoverveje, hvordan de designer, fremstiller og leverer nye løsninger i den digitale tidsalder., tilføjer Dion Welder.

HP Metal Jet er voxel-niveau binder jetting teknologi, der udnytter mere end 30 års HP printhovederfaring og avanceret viden om kemikalier. Med en byggeplade på 430 x 320 x 200 mm, 4 x dyseafskærmning og 2 printbars, samt betydeligt mindre bindemiddel, har HP Metal Jet en større produktivitet og pålidelighed med relativt lave start- og driftsomkostninger sammenlignet med andre metal 3D-printløsninger. HP Metal Jet starter med færdige dele af rustfrit stål, isotope egenskaber, der opfylder eller overstiger ASTM og MPIF Standards.

Et af de første samarbejde HP tager op er med GKN Powder Metallurgy som installerer HP Metal Jet i deres fabrikker for at producere funktionelle metaldele til automobil og fremstillingsindustrien, herunder Volkswagen og Wilo. GKN Powder Metallurgy er en af verdens førende producent af materialer og produkter ved hjælp af pulvermetallurgi teknologier. De omfatter mærkerne GKN Sinter Metals, GKN Hoeganaes og GKN Additive Manufacturing. Virksomheden producerer mere end tre milliarder komponenter om året og forventer at udskrive millioner af produktionskvalitets HP Metal Jet dele til sine kunder på tværs af industrier allerede i næste år.

Dele til Volkswagen nøglesæt fremstillet på HP Metal Jet.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: