HP lancerer metalprinter til masseproduktion

Som led i sin mission om at omdanne den måde, hvor verden designer og producerer på, har HP lanceret Metal Jet Production Service. Den vil gøre det muligt for kunder over hele verden hurtigt at iterere nye 3D-designs og at producere slutprodukter i volumen, skriver HP i en pressemeddelelse.

Gearstangsknop til Volkswagen fremstillet på HP Metal Jet.

– Vi er midt i en digital industrirevolution, der vil transformere en fremstillingsindustri med en omsætning på mere end 12.000 milliarder dollars. HP har hjulpet med at føre denne transformation med banebrydende masseproduktionen af 3D-printede ​​plastdele, og vi fordobler vi indsatsen med HP Metal Jet, en helt ny 3D-metalprintteknologi, siger Dion Weisler, CEO og President, HP Inc.
– Implikationerne er enorme. der produceres hvert år milliarder metaldele i sektorer som automobil-, energi- og medicinalindustrien. HP’s nye Metal Jet 3D-printplatform løser udfordringerne med hastigheden, kvaliteten og økonomien, og gø det muligt for vores kunder at genoverveje, hvordan de designer, fremstiller og leverer nye løsninger i den digitale tidsalder., tilføjer Dion Welder.

HP Metal Jet er voxel-niveau binder jetting teknologi, der udnytter mere end 30 års HP printhovederfaring og avanceret viden om kemikalier. Med en byggeplade på 430 x 320 x 200 mm, 4 x dyseafskærmning og 2 printbars, samt betydeligt mindre bindemiddel, har HP Metal Jet en større produktivitet og pålidelighed med relativt lave start- og driftsomkostninger sammenlignet med andre metal 3D-printløsninger. HP Metal Jet starter med færdige dele af rustfrit stål, isotope egenskaber, der opfylder eller overstiger ASTM og MPIF Standards.

Et af de første samarbejde HP tager op er med GKN Powder Metallurgy som installerer HP Metal Jet i deres fabrikker for at producere funktionelle metaldele til automobil og fremstillingsindustrien, herunder Volkswagen og Wilo. GKN Powder Metallurgy er en af verdens førende producent af materialer og produkter ved hjælp af pulvermetallurgi teknologier. De omfatter mærkerne GKN Sinter Metals, GKN Hoeganaes og GKN Additive Manufacturing. Virksomheden producerer mere end tre milliarder komponenter om året og forventer at udskrive millioner af produktionskvalitets HP Metal Jet dele til sine kunder på tværs af industrier allerede i næste år.

Dele til Volkswagen nøglesæt fremstillet på HP Metal Jet.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: