Kom til Danish AM Summit i København

På Dansk AM Hubs Summit den 24. oktober 2018 i København, sættes der fokus på Additive Manufacturing og 3D print som en del af fremtidens produktions- og forretningsstrategi.
Dansk AM Hub har inviteret en lang række talere fra ind- og udland, og har organiseret live interviews og live debat på scenen. Og så bliver der rig mulighed for at ”netværke”.

Det er en konference for aktører på tværs af praksis, nationaliteter og professioner inden for additive manufacturing og 3D print. Konferencen er for alle, der interesserer sig for AM teknologiens udvikling og indflydelse, og som ønsker at blive klogere, inspireret og forbundet.

Dagen er tæt belagt med talere fra ind- og udland, men der er også afsat tid til at møde med både talere og de forventede mange deltagere. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Blandt de danske talere finder man direktør for Industrien Fond, Mads Lebech, bestyrelsesformand i Dansk AM Hub Tue Mantoni samt Thorsten Brorson Otte fra Grundfos, Rasmus Elsborg-Jensen fra PJ Diesel Enginering og Allan Petersen grundlægger af Monoqool.

De internationale gæster er Olaf Szukalowicz fra IKEA, Maxime Carron fra Syos, Andy Middleton fra Stratasys og Brian Garret fra 3DHubs. Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: