Kom til Danish AM Summit i København

På Dansk AM Hubs Summit den 24. oktober 2018 i København, sættes der fokus på Additive Manufacturing og 3D print som en del af fremtidens produktions- og forretningsstrategi.
Dansk AM Hub har inviteret en lang række talere fra ind- og udland, og har organiseret live interviews og live debat på scenen. Og så bliver der rig mulighed for at ”netværke”.

Det er en konference for aktører på tværs af praksis, nationaliteter og professioner inden for additive manufacturing og 3D print. Konferencen er for alle, der interesserer sig for AM teknologiens udvikling og indflydelse, og som ønsker at blive klogere, inspireret og forbundet.

Dagen er tæt belagt med talere fra ind- og udland, men der er også afsat tid til at møde med både talere og de forventede mange deltagere. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Blandt de danske talere finder man direktør for Industrien Fond, Mads Lebech, bestyrelsesformand i Dansk AM Hub Tue Mantoni samt Thorsten Brorson Otte fra Grundfos, Rasmus Elsborg-Jensen fra PJ Diesel Enginering og Allan Petersen grundlægger af Monoqool.

De internationale gæster er Olaf Szukalowicz fra IKEA, Maxime Carron fra Syos, Andy Middleton fra Stratasys og Brian Garret fra 3DHubs. Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *