Kom til Danish AM Summit i København

På Dansk AM Hubs Summit den 24. oktober 2018 i København, sættes der fokus på Additive Manufacturing og 3D print som en del af fremtidens produktions- og forretningsstrategi.
Dansk AM Hub har inviteret en lang række talere fra ind- og udland, og har organiseret live interviews og live debat på scenen. Og så bliver der rig mulighed for at ”netværke”.

Det er en konference for aktører på tværs af praksis, nationaliteter og professioner inden for additive manufacturing og 3D print. Konferencen er for alle, der interesserer sig for AM teknologiens udvikling og indflydelse, og som ønsker at blive klogere, inspireret og forbundet.

Dagen er tæt belagt med talere fra ind- og udland, men der er også afsat tid til at møde med både talere og de forventede mange deltagere. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Blandt de danske talere finder man direktør for Industrien Fond, Mads Lebech, bestyrelsesformand i Dansk AM Hub Tue Mantoni samt Thorsten Brorson Otte fra Grundfos, Rasmus Elsborg-Jensen fra PJ Diesel Enginering og Allan Petersen grundlægger af Monoqool.

De internationale gæster er Olaf Szukalowicz fra IKEA, Maxime Carron fra Syos, Andy Middleton fra Stratasys og Brian Garret fra 3DHubs. Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: