Kom til Danish AM Summit i København

På Dansk AM Hubs Summit den 24. oktober 2018 i København, sættes der fokus på Additive Manufacturing og 3D print som en del af fremtidens produktions- og forretningsstrategi.
Dansk AM Hub har inviteret en lang række talere fra ind- og udland, og har organiseret live interviews og live debat på scenen. Og så bliver der rig mulighed for at ”netværke”.

Det er en konference for aktører på tværs af praksis, nationaliteter og professioner inden for additive manufacturing og 3D print. Konferencen er for alle, der interesserer sig for AM teknologiens udvikling og indflydelse, og som ønsker at blive klogere, inspireret og forbundet.

Dagen er tæt belagt med talere fra ind- og udland, men der er også afsat tid til at møde med både talere og de forventede mange deltagere. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Blandt de danske talere finder man direktør for Industrien Fond, Mads Lebech, bestyrelsesformand i Dansk AM Hub Tue Mantoni samt Thorsten Brorson Otte fra Grundfos, Rasmus Elsborg-Jensen fra PJ Diesel Enginering og Allan Petersen grundlægger af Monoqool.

De internationale gæster er Olaf Szukalowicz fra IKEA, Maxime Carron fra Syos, Andy Middleton fra Stratasys og Brian Garret fra 3DHubs. Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: