Prodways Materials lancerer e-handelsportal

Billedet er stillet til rådighed af Prodways.

Siden oprettelsen har Prodways Group fokuseret sin kernekompetence på udviklingen af højtydende 3D-printmaterialer. Via datterselskabet Prodways Materials har de udviklet resiner til SLA- og DLP-teknologierne samt pulver til Selective Laser Sintering (SLS). For at give producenterne lettere adgang til disse materialer har Prodways Materials nu lanceret sin egen e-handels hjemmeside www.prodwaysmaterials.com.

Den nye portal tilbyder nu hele kataloget af Prodways Materials 3D-printmateriale rettet mod sine endelige kunder, herunder mere end 20 3D-printmaterialeprodukter, opdelt i to kategorier:

  • Resiner til stereolithography (SLA) eller DLP-teknologi, herunder CE-certificerede resiner til medicinske applikationer med kirurgisk vejledning og højresistente resiner til plastindsprøjtning
  • Pulvermaterialer til SLS, såsom TPU-70 A-elastomert pulver, der fx anvendes af de flere af førende aktører inden for sportssko til at printe ultra fleksible såler, samt det nyligt lancerede stød-resistente PA6.12T SLS pulver til bilindustrien.

Ifølge Emanuel Mesaric, administrerende direktør hos Prodways Materials, er lanceringen af ​​dette e-handelssite et nyt strategisk skridt fremad for Prodways Materials:
– Takket være vores ekspertise inden for maskiner og vores eget team dedikeret til udvikling af additive fremstillingsmaterialer, såvel som industrielle partnerskaber og forskning og udvikling, kan vi tilbyde de bedste materialer og nu også lettere adgang til den ekspertise.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: