Prodways Materials lancerer e-handelsportal

Billedet er stillet til rådighed af Prodways.

Siden oprettelsen har Prodways Group fokuseret sin kernekompetence på udviklingen af højtydende 3D-printmaterialer. Via datterselskabet Prodways Materials har de udviklet resiner til SLA- og DLP-teknologierne samt pulver til Selective Laser Sintering (SLS). For at give producenterne lettere adgang til disse materialer har Prodways Materials nu lanceret sin egen e-handels hjemmeside www.prodwaysmaterials.com.

Den nye portal tilbyder nu hele kataloget af Prodways Materials 3D-printmateriale rettet mod sine endelige kunder, herunder mere end 20 3D-printmaterialeprodukter, opdelt i to kategorier:

  • Resiner til stereolithography (SLA) eller DLP-teknologi, herunder CE-certificerede resiner til medicinske applikationer med kirurgisk vejledning og højresistente resiner til plastindsprøjtning
  • Pulvermaterialer til SLS, såsom TPU-70 A-elastomert pulver, der fx anvendes af de flere af førende aktører inden for sportssko til at printe ultra fleksible såler, samt det nyligt lancerede stød-resistente PA6.12T SLS pulver til bilindustrien.

Ifølge Emanuel Mesaric, administrerende direktør hos Prodways Materials, er lanceringen af ​​dette e-handelssite et nyt strategisk skridt fremad for Prodways Materials:
– Takket være vores ekspertise inden for maskiner og vores eget team dedikeret til udvikling af additive fremstillingsmaterialer, såvel som industrielle partnerskaber og forskning og udvikling, kan vi tilbyde de bedste materialer og nu også lettere adgang til den ekspertise.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: