Prodways Materials lancerer e-handelsportal

Billedet er stillet til rådighed af Prodways.

Siden oprettelsen har Prodways Group fokuseret sin kernekompetence på udviklingen af højtydende 3D-printmaterialer. Via datterselskabet Prodways Materials har de udviklet resiner til SLA- og DLP-teknologierne samt pulver til Selective Laser Sintering (SLS). For at give producenterne lettere adgang til disse materialer har Prodways Materials nu lanceret sin egen e-handels hjemmeside www.prodwaysmaterials.com.

Den nye portal tilbyder nu hele kataloget af Prodways Materials 3D-printmateriale rettet mod sine endelige kunder, herunder mere end 20 3D-printmaterialeprodukter, opdelt i to kategorier:

  • Resiner til stereolithography (SLA) eller DLP-teknologi, herunder CE-certificerede resiner til medicinske applikationer med kirurgisk vejledning og højresistente resiner til plastindsprøjtning
  • Pulvermaterialer til SLS, såsom TPU-70 A-elastomert pulver, der fx anvendes af de flere af førende aktører inden for sportssko til at printe ultra fleksible såler, samt det nyligt lancerede stød-resistente PA6.12T SLS pulver til bilindustrien.

Ifølge Emanuel Mesaric, administrerende direktør hos Prodways Materials, er lanceringen af ​​dette e-handelssite et nyt strategisk skridt fremad for Prodways Materials:
– Takket være vores ekspertise inden for maskiner og vores eget team dedikeret til udvikling af additive fremstillingsmaterialer, såvel som industrielle partnerskaber og forskning og udvikling, kan vi tilbyde de bedste materialer og nu også lettere adgang til den ekspertise.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: