Prodways Materials lancerer e-handelsportal

Billedet er stillet til rådighed af Prodways.

Siden oprettelsen har Prodways Group fokuseret sin kernekompetence på udviklingen af højtydende 3D-printmaterialer. Via datterselskabet Prodways Materials har de udviklet resiner til SLA- og DLP-teknologierne samt pulver til Selective Laser Sintering (SLS). For at give producenterne lettere adgang til disse materialer har Prodways Materials nu lanceret sin egen e-handels hjemmeside www.prodwaysmaterials.com.

Den nye portal tilbyder nu hele kataloget af Prodways Materials 3D-printmateriale rettet mod sine endelige kunder, herunder mere end 20 3D-printmaterialeprodukter, opdelt i to kategorier:

  • Resiner til stereolithography (SLA) eller DLP-teknologi, herunder CE-certificerede resiner til medicinske applikationer med kirurgisk vejledning og højresistente resiner til plastindsprøjtning
  • Pulvermaterialer til SLS, såsom TPU-70 A-elastomert pulver, der fx anvendes af de flere af førende aktører inden for sportssko til at printe ultra fleksible såler, samt det nyligt lancerede stød-resistente PA6.12T SLS pulver til bilindustrien.

Ifølge Emanuel Mesaric, administrerende direktør hos Prodways Materials, er lanceringen af ​​dette e-handelssite et nyt strategisk skridt fremad for Prodways Materials:
– Takket være vores ekspertise inden for maskiner og vores eget team dedikeret til udvikling af additive fremstillingsmaterialer, såvel som industrielle partnerskaber og forskning og udvikling, kan vi tilbyde de bedste materialer og nu også lettere adgang til den ekspertise.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: