Desktop Metal introducerer Studio System + og Studio Fleet

Desktop Metal har introduceret Studio System +, et avanceret metal 3D-printsystem, der kombinerer alle de innovative og kontorvenlige funktioner i det originale Studio System med mere funktionalitet til at udskrive små metaldele med højere opløsning. Selskabet skriver endvidere i en pressemeddelelse at med introduktionen af ​​Studio Fleet, følger en brugerdefineret konfigurerbar løsning, der er designet til at løse dagens udfordringer med lav- og mellemvolumen produktioner.

– Vi glade for at annoncere lanceringen Studio System + og Studio Fleet, som sammen tilbyder forbedrede funktioner til metalprototyper og lavvolumenproduktion, siger Ric Fulop, CEO og medstifter af Desktop Metal.
– Ingeniører og designere, der ønsker at skubbe grænserne for metal 3D-udskrivning med små dele eller dele med fine detaljer, kan nu opnå en endnu højere opløsning med en brugerdefineret systemkonfiguration en endnu større effektivitet.

Det nye Studio System + har alle nøglefunktionerne fra det originale Studio. Studio Fleet tilføjer en kunde-konfigurerbar, in-house metal 3D-udskrivningsløsning, der understøtter en række produktionsscenarier til en lang række forskellige applikationer inden for lav- og mellemvolumen produktion på tværs af brancher.

Det originale Studio System, der debuterede i 2017, er verdens første og eneste kontorvenlige metal 3D-udskrivningssystem til hurtig print af prototyper. Studio-systemet er designet til at gøre metal 3D-trykning mere tilgængelig, og gøre det muligt for designere og ingeniører at printe metaldele hurtigere uden behov for særlige faciliteter, dedikerede operatører eller dyrt værktøj.

Den tredelte løsning, med printer, debinder og ovn, automatiserer metal 3D-udskrivning ved tæt integration med Desktop Metals skybaserede software.

Det nye Studio System + indeholder nye printfunktioner samt hardware, så brugerne kan:

  • Udskrive med højere opløsning
  • Se en live stream af printet
  • Opleve nye softwareforbedringer
  • Debind og sintre i bulk
  • Fremstille endnu bedre dele
  • Reducer driftsomkostningerne

Ved lanceringen er Studio Fleet bliver tilgængelig i to konfigurationer:

3: 1: 1
Med 3 printere + 1 debinder + 1 ovn kan kunderne realisere en produktionsforøgelse på 200 procent for kun en 50 procent stigning i systemomkostningerne.

 5: 2: 1
Med 5 printere + 2 debinders + 1 ovn vil brugerne kunne realisere 400 procent stigning i gennemstrømning for kun en 100 procent stigning i systemomkostninger.

Desktop Metal forhandles i Danmark af Protech (www.protech.dk)

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: