Desktop Metal introducerer Studio System + og Studio Fleet

Desktop Metal har introduceret Studio System +, et avanceret metal 3D-printsystem, der kombinerer alle de innovative og kontorvenlige funktioner i det originale Studio System med mere funktionalitet til at udskrive små metaldele med højere opløsning. Selskabet skriver endvidere i en pressemeddelelse at med introduktionen af ​​Studio Fleet, følger en brugerdefineret konfigurerbar løsning, der er designet til at løse dagens udfordringer med lav- og mellemvolumen produktioner.

– Vi glade for at annoncere lanceringen Studio System + og Studio Fleet, som sammen tilbyder forbedrede funktioner til metalprototyper og lavvolumenproduktion, siger Ric Fulop, CEO og medstifter af Desktop Metal.
– Ingeniører og designere, der ønsker at skubbe grænserne for metal 3D-udskrivning med små dele eller dele med fine detaljer, kan nu opnå en endnu højere opløsning med en brugerdefineret systemkonfiguration en endnu større effektivitet.

Det nye Studio System + har alle nøglefunktionerne fra det originale Studio. Studio Fleet tilføjer en kunde-konfigurerbar, in-house metal 3D-udskrivningsløsning, der understøtter en række produktionsscenarier til en lang række forskellige applikationer inden for lav- og mellemvolumen produktion på tværs af brancher.

Det originale Studio System, der debuterede i 2017, er verdens første og eneste kontorvenlige metal 3D-udskrivningssystem til hurtig print af prototyper. Studio-systemet er designet til at gøre metal 3D-trykning mere tilgængelig, og gøre det muligt for designere og ingeniører at printe metaldele hurtigere uden behov for særlige faciliteter, dedikerede operatører eller dyrt værktøj.

Den tredelte løsning, med printer, debinder og ovn, automatiserer metal 3D-udskrivning ved tæt integration med Desktop Metals skybaserede software.

Det nye Studio System + indeholder nye printfunktioner samt hardware, så brugerne kan:

  • Udskrive med højere opløsning
  • Se en live stream af printet
  • Opleve nye softwareforbedringer
  • Debind og sintre i bulk
  • Fremstille endnu bedre dele
  • Reducer driftsomkostningerne

Ved lanceringen er Studio Fleet bliver tilgængelig i to konfigurationer:

3: 1: 1
Med 3 printere + 1 debinder + 1 ovn kan kunderne realisere en produktionsforøgelse på 200 procent for kun en 50 procent stigning i systemomkostningerne.

 5: 2: 1
Med 5 printere + 2 debinders + 1 ovn vil brugerne kunne realisere 400 procent stigning i gennemstrømning for kun en 100 procent stigning i systemomkostninger.

Desktop Metal forhandles i Danmark af Protech (www.protech.dk)

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: