LEGO Brand Group investerer I Evolve Additive Solutions

Evolve Additive Solutions, som har udviklet deres egen Selective Thermoplastic Electrophotographic Process (STEP) teknologi, har foretaget en aktieemission på 19 mio US dollars, ledet af LEGO Brand Group med deltagelse fra Stanley Black og Decker Investments og en tredje ikke-offentliggjort investor.

STEP, der er udviklet til automatiseret fremstilling og fabriksintegration, giver brugerne mulighed for at udnytte termoplast i produktionskvalitet til applikationer inden for volumenfremstilling på tværs af flere brancher. Den skalerbare løsning kombinerer Evolves egen teknologi med den elektrofotografi til at fremstille dele, der opfylder eller overstiger kravene til traditionelt fremstillede dele, skriver i en pressemeddelelse.

– Evolve har gået ind i en spændende ny vækstfase, hvor vi begynder kommerciel udvikling af vores proprietære STEP-teknologi, udtaler Steve Chillscyzn, CEO for Evolve Additive Solutions.
– Vi er glade for at have indgået partnetskaber med nogle af verdens førende virksomheder, der anerkender STEPs produktionspotentiale og er forpligtet til at arbejde sammen med Evolve for at kommercialisere teknologien.

– LEGO Brand Group har investeret i Evolve, fordi det er en attraktiv investeringsmulighed, som kan gavne LEGO-brandet. LEGO koncernen har brugt additiv fremstillingsteknologi i mere end 20 år. I dag bruger vi hovedsagelig teknologien til at skabe prototyper i udviklingen af ​​nye produkter, men vi mener, at teknologien bliver et endnu vigtigere supplement til de nuværende Injection Molding-muligheder i fremtiden. Med Evolve Additive Solutions har vi fundet en meget kompetent partner inden for dette område, siger Per Hjuler, forretningsudviklingen af ​​LEGO Brand Group.

– Vi er begejstrede for den potentielle indvirkning, som Evolve’s unikke Additive Manufacturing-teknologi kan have på produktionen af ​​plastikkomponenter af høj kvalitet i mediumvolumen til en række af vores produktkategorier, udtaler Tim Hatch, Chief Technology Officer for Stanley Engineered Fasteners.

Andre investorer i Evolve Additive Solutions omfatter Stratasys, Inc. som minoritetsaktionær samt en ikke-offentliggjort investor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: