LEGO Brand Group investerer I Evolve Additive Solutions

Evolve Additive Solutions, som har udviklet deres egen Selective Thermoplastic Electrophotographic Process (STEP) teknologi, har foretaget en aktieemission på 19 mio US dollars, ledet af LEGO Brand Group med deltagelse fra Stanley Black og Decker Investments og en tredje ikke-offentliggjort investor.

STEP, der er udviklet til automatiseret fremstilling og fabriksintegration, giver brugerne mulighed for at udnytte termoplast i produktionskvalitet til applikationer inden for volumenfremstilling på tværs af flere brancher. Den skalerbare løsning kombinerer Evolves egen teknologi med den elektrofotografi til at fremstille dele, der opfylder eller overstiger kravene til traditionelt fremstillede dele, skriver i en pressemeddelelse.

– Evolve har gået ind i en spændende ny vækstfase, hvor vi begynder kommerciel udvikling af vores proprietære STEP-teknologi, udtaler Steve Chillscyzn, CEO for Evolve Additive Solutions.
– Vi er glade for at have indgået partnetskaber med nogle af verdens førende virksomheder, der anerkender STEPs produktionspotentiale og er forpligtet til at arbejde sammen med Evolve for at kommercialisere teknologien.

– LEGO Brand Group har investeret i Evolve, fordi det er en attraktiv investeringsmulighed, som kan gavne LEGO-brandet. LEGO koncernen har brugt additiv fremstillingsteknologi i mere end 20 år. I dag bruger vi hovedsagelig teknologien til at skabe prototyper i udviklingen af ​​nye produkter, men vi mener, at teknologien bliver et endnu vigtigere supplement til de nuværende Injection Molding-muligheder i fremtiden. Med Evolve Additive Solutions har vi fundet en meget kompetent partner inden for dette område, siger Per Hjuler, forretningsudviklingen af ​​LEGO Brand Group.

– Vi er begejstrede for den potentielle indvirkning, som Evolve’s unikke Additive Manufacturing-teknologi kan have på produktionen af ​​plastikkomponenter af høj kvalitet i mediumvolumen til en række af vores produktkategorier, udtaler Tim Hatch, Chief Technology Officer for Stanley Engineered Fasteners.

Andre investorer i Evolve Additive Solutions omfatter Stratasys, Inc. som minoritetsaktionær samt en ikke-offentliggjort investor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: