LEGO Brand Group investerer I Evolve Additive Solutions

Evolve Additive Solutions, som har udviklet deres egen Selective Thermoplastic Electrophotographic Process (STEP) teknologi, har foretaget en aktieemission på 19 mio US dollars, ledet af LEGO Brand Group med deltagelse fra Stanley Black og Decker Investments og en tredje ikke-offentliggjort investor.

STEP, der er udviklet til automatiseret fremstilling og fabriksintegration, giver brugerne mulighed for at udnytte termoplast i produktionskvalitet til applikationer inden for volumenfremstilling på tværs af flere brancher. Den skalerbare løsning kombinerer Evolves egen teknologi med den elektrofotografi til at fremstille dele, der opfylder eller overstiger kravene til traditionelt fremstillede dele, skriver i en pressemeddelelse.

– Evolve har gået ind i en spændende ny vækstfase, hvor vi begynder kommerciel udvikling af vores proprietære STEP-teknologi, udtaler Steve Chillscyzn, CEO for Evolve Additive Solutions.
– Vi er glade for at have indgået partnetskaber med nogle af verdens førende virksomheder, der anerkender STEPs produktionspotentiale og er forpligtet til at arbejde sammen med Evolve for at kommercialisere teknologien.

– LEGO Brand Group har investeret i Evolve, fordi det er en attraktiv investeringsmulighed, som kan gavne LEGO-brandet. LEGO koncernen har brugt additiv fremstillingsteknologi i mere end 20 år. I dag bruger vi hovedsagelig teknologien til at skabe prototyper i udviklingen af ​​nye produkter, men vi mener, at teknologien bliver et endnu vigtigere supplement til de nuværende Injection Molding-muligheder i fremtiden. Med Evolve Additive Solutions har vi fundet en meget kompetent partner inden for dette område, siger Per Hjuler, forretningsudviklingen af ​​LEGO Brand Group.

– Vi er begejstrede for den potentielle indvirkning, som Evolve’s unikke Additive Manufacturing-teknologi kan have på produktionen af ​​plastikkomponenter af høj kvalitet i mediumvolumen til en række af vores produktkategorier, udtaler Tim Hatch, Chief Technology Officer for Stanley Engineered Fasteners.

Andre investorer i Evolve Additive Solutions omfatter Stratasys, Inc. som minoritetsaktionær samt en ikke-offentliggjort investor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: