3D printede gulvtæpper øger samspillet med selve gulvet

London Design Festival slutter i denne uge. Det er en showcase af fascinerende kreationer fra alle aspekter af design. Der er naturligvis også 3D-printede effekter i blandt, hvor blandt andre hollandske Studio Plott, fremviser en nyskabelse inden for gulvtæpper.

Studio Plott, baseret i Eindhoven, blev grundlagt af designere Rudi Boiten og Mirieille Burger. I deres projekt, der har overskriften Crossing Lines, har de 3D printet polyamid tæpper i en række forskellige former.

– De forskellige design er en visualisering af vores fascination af teknologi, traditionelt håndværk, geometrisk mønster, farve og form. Hvert tæppe har sit eget legende samspil af linjer, hvor de åbne strukturer og lyse farver skaber en visuel dialog mellem tæpperne og deres underliggende overflader, udtaler Boiten og Burger fra Studio Plott.

Boiten og Burger er 2014 kandidater fra Design Academy, og de grundlagde virksomheden efter at have forladt skolen. Sammen har de undersøgt mulighederne for digitalt printede geometriske mønstre og overflader, der omdanner traditionelle teknikker som syning, vævning og strikning til mere moderne teknologier. De har udviklet deres egne maskiner til fremstilling af tekstilerne, alt efter behovene i hvert projekt.

Et ​​hvert projekt stammer fra en personlig interesse i kulturer og håndværk fra en tilknyttet periode, en livsstil eller et miljø. Intuitivt begynder de med en skitse på et papir. Ved hver tegning er et materiale, form, form eller mønster visuelt forbundet. Derefter designer de deres egen maskine, der kan konvertere disse tegninger til et fysisk og realistisk slutprodukt. Efter en periode med konstruktion af maskinen, testning og reaktion på de første prøver og prototyper, er en vare endelig født. Selv om den er lavet på en maskine, ser det ud som om det er lavet af menneskelige hænder.

Du kan se mere om de 3D printede gulvtæpper her.

Kilde: 3DPrint.com

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: