Bideskinner 3D-printes med SLA-teknologi

Align Technology har investeret yderligere i 3D Systems SLA-teknologi til at printe flere bideskinner. Produktet giver patienterne mere lige tænder, og har allerede betydet, at 5,8 millioner mennesker er blevet behandlet med bideskinnerne.

Align Technology producerer gennemsigtige bideskinner, som produceres med SLA 3D-teknologi fra 3D Systems.

– Align har hele tiden samarbejdet med 3D Systems for at finde en end-to-end løsning, som kan 3D-printe 320.000 helt individuelle komponenter per dag. Ved at bruge 3D-print har Align kunne øge sit patientunderlag betydeligt, og behandler i dag 5.8 millioner mennesker på globalt plan, skriver 3D Systems i en pressemeddelelse.

En patients behandlingsplan kan indeholde flere forskellige unikke alignere. Fordelene med 3D-print er muligheden for at printe flere benskinner samtidig, selv om de er designet forskelligt. For at produkterne ikke skal blandes sammen, har hver bideskinne en patient-ID, som er lagt i i CAD-filen og printes i selve skinnen.

Align Technologys nye investering betyder, at de kan ekspandere virksomheden yderligere, og de har også bygget en ny fabrik i Kina.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: