Bideskinner 3D-printes med SLA-teknologi

Align Technology har investeret yderligere i 3D Systems SLA-teknologi til at printe flere bideskinner. Produktet giver patienterne mere lige tænder, og har allerede betydet, at 5,8 millioner mennesker er blevet behandlet med bideskinnerne.

Align Technology producerer gennemsigtige bideskinner, som produceres med SLA 3D-teknologi fra 3D Systems.

– Align har hele tiden samarbejdet med 3D Systems for at finde en end-to-end løsning, som kan 3D-printe 320.000 helt individuelle komponenter per dag. Ved at bruge 3D-print har Align kunne øge sit patientunderlag betydeligt, og behandler i dag 5.8 millioner mennesker på globalt plan, skriver 3D Systems i en pressemeddelelse.

En patients behandlingsplan kan indeholde flere forskellige unikke alignere. Fordelene med 3D-print er muligheden for at printe flere benskinner samtidig, selv om de er designet forskelligt. For at produkterne ikke skal blandes sammen, har hver bideskinne en patient-ID, som er lagt i i CAD-filen og printes i selve skinnen.

Align Technologys nye investering betyder, at de kan ekspandere virksomheden yderligere, og de har også bygget en ny fabrik i Kina.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: