Ny portal skal øge appetitten på 3D print i Norden

3D Centers direktør Ulf Qviberg og Casper Rosén, salgs- og servicechef.

Den svenske 3D-printerdistributør 3D Center lancerer en ny portal i samarbejde med den tyske platformleverandør 3YOURMIND. Portalen åbner døren for flere virksomheder til at teste 3D-teknologi, før de investerer i deres egen 3D-printer. Håbet om samarbejde er at fremme tilgængeligheden af ​​additiv produktion i Norden.

– Tidligere har vi arbejdet med mange forskellige applikationer, lige fra arkitektur, prototyper og slutprodukter. Med implementeringen af ​​denne portal stræber vi efter at udvide vores forretning til endnu flere sektorer, da vi ser alle de fordele, som denne teknologi kan tilbyde, siger 3D Centers CEO Ulf Qviberg.

Sådan fungerer portalen
Kunden uploader en fil gennem portalen, egenskaberne kontrolleres og derefter vælger kunden en af ​​de tilsluttede HP Jet Fusion 4200 3D printere i Norden. Ved at sprede opgaverne til HP Jet Fusion 4200-ejere i hele Norden mener 3D Center, at de vil både understøtte servicevirksomhederne og medvirke til en mere effektiv produktion. Dette giver også kunden mulighed for at vælge det nærmeste sted at afhente produktet.

– Vi er stolte over at fortsætte med at styrke vores tilstedeværelse i Norden og arbejde sammen med erfarne partnere som 3D Center. Vi ser, hvordan additiv produktion revolutionerer branchen næsten dagligt og vil fortsætte med at understøtte dette ved at levere løsninger, der forenkler og optimerer 3D produktionsprocesser, siger Krystian Pawelczyk, Key Account Manager på 3YOURMIND.

3D Centers direktør Ulf Qviberg og Casper Rosén, salgs- og servicechef.

Den nye portal vil give flere virksomheder mulighed for at teste 3D-teknologi før en eventuel investering.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: