Ny portal skal øge appetitten på 3D print i Norden

3D Centers direktør Ulf Qviberg og Casper Rosén, salgs- og servicechef.

Den svenske 3D-printerdistributør 3D Center lancerer en ny portal i samarbejde med den tyske platformleverandør 3YOURMIND. Portalen åbner døren for flere virksomheder til at teste 3D-teknologi, før de investerer i deres egen 3D-printer. Håbet om samarbejde er at fremme tilgængeligheden af ​​additiv produktion i Norden.

– Tidligere har vi arbejdet med mange forskellige applikationer, lige fra arkitektur, prototyper og slutprodukter. Med implementeringen af ​​denne portal stræber vi efter at udvide vores forretning til endnu flere sektorer, da vi ser alle de fordele, som denne teknologi kan tilbyde, siger 3D Centers CEO Ulf Qviberg.

Sådan fungerer portalen
Kunden uploader en fil gennem portalen, egenskaberne kontrolleres og derefter vælger kunden en af ​​de tilsluttede HP Jet Fusion 4200 3D printere i Norden. Ved at sprede opgaverne til HP Jet Fusion 4200-ejere i hele Norden mener 3D Center, at de vil både understøtte servicevirksomhederne og medvirke til en mere effektiv produktion. Dette giver også kunden mulighed for at vælge det nærmeste sted at afhente produktet.

– Vi er stolte over at fortsætte med at styrke vores tilstedeværelse i Norden og arbejde sammen med erfarne partnere som 3D Center. Vi ser, hvordan additiv produktion revolutionerer branchen næsten dagligt og vil fortsætte med at understøtte dette ved at levere løsninger, der forenkler og optimerer 3D produktionsprocesser, siger Krystian Pawelczyk, Key Account Manager på 3YOURMIND.

3D Centers direktør Ulf Qviberg og Casper Rosén, salgs- og servicechef.

Den nye portal vil give flere virksomheder mulighed for at teste 3D-teknologi før en eventuel investering.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: