Ny portal skal øge appetitten på 3D print i Norden

3D Centers direktør Ulf Qviberg og Casper Rosén, salgs- og servicechef.

Den svenske 3D-printerdistributør 3D Center lancerer en ny portal i samarbejde med den tyske platformleverandør 3YOURMIND. Portalen åbner døren for flere virksomheder til at teste 3D-teknologi, før de investerer i deres egen 3D-printer. Håbet om samarbejde er at fremme tilgængeligheden af ​​additiv produktion i Norden.

– Tidligere har vi arbejdet med mange forskellige applikationer, lige fra arkitektur, prototyper og slutprodukter. Med implementeringen af ​​denne portal stræber vi efter at udvide vores forretning til endnu flere sektorer, da vi ser alle de fordele, som denne teknologi kan tilbyde, siger 3D Centers CEO Ulf Qviberg.

Sådan fungerer portalen
Kunden uploader en fil gennem portalen, egenskaberne kontrolleres og derefter vælger kunden en af ​​de tilsluttede HP Jet Fusion 4200 3D printere i Norden. Ved at sprede opgaverne til HP Jet Fusion 4200-ejere i hele Norden mener 3D Center, at de vil både understøtte servicevirksomhederne og medvirke til en mere effektiv produktion. Dette giver også kunden mulighed for at vælge det nærmeste sted at afhente produktet.

– Vi er stolte over at fortsætte med at styrke vores tilstedeværelse i Norden og arbejde sammen med erfarne partnere som 3D Center. Vi ser, hvordan additiv produktion revolutionerer branchen næsten dagligt og vil fortsætte med at understøtte dette ved at levere løsninger, der forenkler og optimerer 3D produktionsprocesser, siger Krystian Pawelczyk, Key Account Manager på 3YOURMIND.

3D Centers direktør Ulf Qviberg og Casper Rosén, salgs- og servicechef.

Den nye portal vil give flere virksomheder mulighed for at teste 3D-teknologi før en eventuel investering.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: