Bosch Rexroth og BigRep introducere en ny dimension af industriel additiv produktion

Billede lånt hos BigRep.

BigRep, en af verdens førende inden for storskala 3D-printere, og Bosch Rexroth, en af ​​verdens førende leverandører af drive- og kontrolteknologier, har annonceret et udviklingspartnerskab.

For første gang vil 3D-printere fra BigRep blive udstyret med state-of-the-art CNC-styresystemer og drev fra Bosch Rexroth. Det skal gøre AM til en nøgleindustri 4.0-applikation, samtidig med at 3D-print nu virkelig er klar til at indgå i Internet of Things universet (IoT).

– På tværs af brancher søger kunderne pålidelige, kontrollerbare og effektive 3D-printere for at kunne fremstille kvalitetsprodukter, siger BigRep CEO Stephan Beyer.
– Da BigRep er den første til at integrere CNC-kvalitetsstyringssystemer i 3D-printere, vil vi redefinere Additive Manufacturing. Rexroth-kontrollerne er også en fremragende platform til at give vores 3D-printere fuld tilslutning til eksisterende produktions- og automationssystemer. Dette vil etablere 3D-print som en nøgleindustri 4.0-applikation.

Thomas Fechner, direktør for Business Unit New Business hos Bosch Rexroth, siger:
– Dette partnerskab viser, at Bosch Rexroth konstant udvikler bæredygtige teknologier og nye fabriksautomatiseringsløsninger til fremtidens fabrik.

Additive Manufacturing etablerer sig som en fremstillingsteknologi til fremtidens fabrik, og har allerede haft en betydelig indvirkning på prototyping og små serieproduktioner. Ved at kombinere eksperterne i driv- og kontrolteknologier med eksperterne i storskala 3D-trykning, vil additivindustrien se hurtigere og mere omkostningseffektiv produktion af modeller, prototyper, værktøjer og slutprodukter.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: