Bosch Rexroth og BigRep introducere en ny dimension af industriel additiv produktion

Billede lånt hos BigRep.

BigRep, en af verdens førende inden for storskala 3D-printere, og Bosch Rexroth, en af ​​verdens førende leverandører af drive- og kontrolteknologier, har annonceret et udviklingspartnerskab.

For første gang vil 3D-printere fra BigRep blive udstyret med state-of-the-art CNC-styresystemer og drev fra Bosch Rexroth. Det skal gøre AM til en nøgleindustri 4.0-applikation, samtidig med at 3D-print nu virkelig er klar til at indgå i Internet of Things universet (IoT).

– På tværs af brancher søger kunderne pålidelige, kontrollerbare og effektive 3D-printere for at kunne fremstille kvalitetsprodukter, siger BigRep CEO Stephan Beyer.
– Da BigRep er den første til at integrere CNC-kvalitetsstyringssystemer i 3D-printere, vil vi redefinere Additive Manufacturing. Rexroth-kontrollerne er også en fremragende platform til at give vores 3D-printere fuld tilslutning til eksisterende produktions- og automationssystemer. Dette vil etablere 3D-print som en nøgleindustri 4.0-applikation.

Thomas Fechner, direktør for Business Unit New Business hos Bosch Rexroth, siger:
– Dette partnerskab viser, at Bosch Rexroth konstant udvikler bæredygtige teknologier og nye fabriksautomatiseringsløsninger til fremtidens fabrik.

Additive Manufacturing etablerer sig som en fremstillingsteknologi til fremtidens fabrik, og har allerede haft en betydelig indvirkning på prototyping og små serieproduktioner. Ved at kombinere eksperterne i driv- og kontrolteknologier med eksperterne i storskala 3D-trykning, vil additivindustrien se hurtigere og mere omkostningseffektiv produktion af modeller, prototyper, værktøjer og slutprodukter.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: