Bosch Rexroth og BigRep introducere en ny dimension af industriel additiv produktion

Billede lånt hos BigRep.

BigRep, en af verdens førende inden for storskala 3D-printere, og Bosch Rexroth, en af ​​verdens førende leverandører af drive- og kontrolteknologier, har annonceret et udviklingspartnerskab.

For første gang vil 3D-printere fra BigRep blive udstyret med state-of-the-art CNC-styresystemer og drev fra Bosch Rexroth. Det skal gøre AM til en nøgleindustri 4.0-applikation, samtidig med at 3D-print nu virkelig er klar til at indgå i Internet of Things universet (IoT).

– På tværs af brancher søger kunderne pålidelige, kontrollerbare og effektive 3D-printere for at kunne fremstille kvalitetsprodukter, siger BigRep CEO Stephan Beyer.
– Da BigRep er den første til at integrere CNC-kvalitetsstyringssystemer i 3D-printere, vil vi redefinere Additive Manufacturing. Rexroth-kontrollerne er også en fremragende platform til at give vores 3D-printere fuld tilslutning til eksisterende produktions- og automationssystemer. Dette vil etablere 3D-print som en nøgleindustri 4.0-applikation.

Thomas Fechner, direktør for Business Unit New Business hos Bosch Rexroth, siger:
– Dette partnerskab viser, at Bosch Rexroth konstant udvikler bæredygtige teknologier og nye fabriksautomatiseringsløsninger til fremtidens fabrik.

Additive Manufacturing etablerer sig som en fremstillingsteknologi til fremtidens fabrik, og har allerede haft en betydelig indvirkning på prototyping og små serieproduktioner. Ved at kombinere eksperterne i driv- og kontrolteknologier med eksperterne i storskala 3D-trykning, vil additivindustrien se hurtigere og mere omkostningseffektiv produktion af modeller, prototyper, værktøjer og slutprodukter.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: 

3d-hybridprintere kan bane vejen for byggeindustrien

EU-finansieret projekt præsenterer en 3d-hybridprinter til fly-og byggeindustrien.
Reduktion af omkostningerne forbedring af effektiviteten og produktionsflexibiliten er kernen til at styrke Europas industrielle konkurrenceevne, skriver projektpartner Autodesk i en pressemeddelelse.

Publicerat av: 

Svenske initiativer kan nå nye højder

Alfred Nobel Science Park modtager 3,7 millioner kroner til at drive projektet ACES, Additive Coordination in East Central Sweden. Målet er, at knytte forskellige initiativer inden for Additive Manufacturing sammen.

Publicerat av: 

Bulgarsk 3d-printet ribben i nylon

Tidligere 3d-printede man ribben i titanium, men det var ikke været et velegnet materiale, da titanium ikke er lige så bøjeligt som det naturlige. Men nu har man taget et nylonmateriale i brug, der egner sig meget bedre.

Publicerat av: 

3d-print i børnehøjde

3d-printere kan også fungere som værktøjer i undervisningen. Eleverne på Den dansk-franske Skole i København har som et projekt bygget deres egen 3d-printer. I processen har de lært meget om teknik og at løse problemer, og de har brugt deres kreativitet til at designe deres egne 3d-printede ting.

Publicerat av: