De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter. I sidste uge meldte medlemmer af Tees Valley Combined Authority sig til projektet, som i alt vil koste £ 9,83 mio. Det vil være baseret på Materials Processing Institute (MPI), et open access forskningscenter i Middlesborough, England.

MPI har eksisteret i 75 år og arbejder hovedsagelig med stål og andre metaller samtidig med at de udvikler nye materialer, processer og teknologier. Liberty Powder Metals vil få adgang til en ’atomizer’ på anlægget, hvilket vil muliggøre samarbejdsprojekter.

– A være på forkant med nye teknologier som fx metalstøv, og 3D-printede produkter, kan være med til at skabe en helt ny industriklynge og mange arbejdspladser, siger Tees Valley borgmester Ben Houches.

Tags: ,
Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: