De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter. I sidste uge meldte medlemmer af Tees Valley Combined Authority sig til projektet, som i alt vil koste £ 9,83 mio. Det vil være baseret på Materials Processing Institute (MPI), et open access forskningscenter i Middlesborough, England.

MPI har eksisteret i 75 år og arbejder hovedsagelig med stål og andre metaller samtidig med at de udvikler nye materialer, processer og teknologier. Liberty Powder Metals vil få adgang til en ’atomizer’ på anlægget, hvilket vil muliggøre samarbejdsprojekter.

– A være på forkant med nye teknologier som fx metalstøv, og 3D-printede produkter, kan være med til at skabe en helt ny industriklynge og mange arbejdspladser, siger Tees Valley borgmester Ben Houches.

Tags: ,
Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Futuristisk design med 3DP

Industridesigneren Nicole Hone fra New Zealand sætter med sine futuristiske design vores forestillinger om, hvad der er muligt med 3D-print på prøve.

Publicerat av: 

De forsker i legeringsmetalpulver

I England er der udført et nyt projekt, der kan ændre på, hvordan bil-dele er fremstillet. Liberty Powder Metals, der ejes af Liberty House Group, modtog 4,6 mio. £ til forskning i legeringsmetalpulver til anvendelse af 3D-printede bil-dele og andre komponenter

Publicerat av: