MADE har fokus på styrkelsen af din forretning

3D-print-teknologien har for længst nået over sin hype-fase. Den er i dag et konkurrencedygtigt supplement til traditionelle fremstillingsmetoder og rummer stort potentiale også for små og mellemstore virksomheder.

På MADE Open Lab om mulighederne ved industriel 3D-print får du inspiration til at komme i gang med at udvikle og designe produkter og komponenter til 3D-print, og du kommer til at se og høre om andre virksomheders erfaringer. Det sker, når det nye Center for Industriel 3D-print på Teknologisk Institut inviterer indenfor og viser de muligheder, der er for at 3D-printe i metal i dag.

En moden produktionsteknologi
3D-print-teknologien er i dag blevet så moden, at man kan producere en lang række kvalitetssikrede produkter og værktøjer i forskellige metaller ved hjælp af 3D-print.
Samtidig er industriel 3D-print kommet ned i et prisleje, hvor det også er relevant for små og mellemstore virksomheder at se på mulighederne for at forbedre nuværende produkter eller udvikle nye komponenter ved hjælp af 3D-print. Det giver konkurrencefordele og åbner nye forretningsmuligheder.

For at styrke dansk industri inden for industriel 3D-print er AM-Line 4.0-projektet – med MADE som en af partnerne – søsat med støtte på 35 mio. kr. af Innovationsfonden. Og det er derfor, at Teknologisk Institut har slået dørene op for det nye Center for Industriel 3D-print i Aarhus.
Start dialogen med specialisterne

På MADE Open Lab får du de helt nye faciliteter og maskiner på Center for Industriel 3D-print at se, og du vil se og høre, hvordan maskinerne allerede har hjulpet andre virksomheder med at fremstille avancerede og nye komponenter.

Du kommer til at se og mærke de 3D-printede emner, som bl.a. Haas-Meincke og Marel har fået produceret med 3D-print med store gevinster til følge. Fra eksperterne på Teknologisk Institut får du viden om, hvordan man designer til 3D-print – hvad skal man være opmærksom på, og hvordan udnytter man mulighederne bedst muligt.

Arrangement afholdes torsdag den 1. november 2018 kl. 12.00 på Teknologisk Institut i Aarhus.
Tilmeld dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mercedes Benz 3D-printer reservedele til deres klassikere

Siden 2016 har Mercedes Benz haft 3D-printede reservedele til deres klassiske modeller på programmet. Bilfabrikanten fortæller at reservedele som fx spejlkabinet eller tændrørs-indsatsen kan fås som 3D-printet produkt med præcis den kvalitet og nøjagtighed, som Daimler-koncernen kræver. Det er klassiske dele, som er nødvendig for at de gamle bilmodeller kan fungere i god stand. For […]

Publicerat av: