MADE har fokus på styrkelsen af din forretning

3D-print-teknologien har for længst nået over sin hype-fase. Den er i dag et konkurrencedygtigt supplement til traditionelle fremstillingsmetoder og rummer stort potentiale også for små og mellemstore virksomheder.

På MADE Open Lab om mulighederne ved industriel 3D-print får du inspiration til at komme i gang med at udvikle og designe produkter og komponenter til 3D-print, og du kommer til at se og høre om andre virksomheders erfaringer. Det sker, når det nye Center for Industriel 3D-print på Teknologisk Institut inviterer indenfor og viser de muligheder, der er for at 3D-printe i metal i dag.

En moden produktionsteknologi
3D-print-teknologien er i dag blevet så moden, at man kan producere en lang række kvalitetssikrede produkter og værktøjer i forskellige metaller ved hjælp af 3D-print.
Samtidig er industriel 3D-print kommet ned i et prisleje, hvor det også er relevant for små og mellemstore virksomheder at se på mulighederne for at forbedre nuværende produkter eller udvikle nye komponenter ved hjælp af 3D-print. Det giver konkurrencefordele og åbner nye forretningsmuligheder.

For at styrke dansk industri inden for industriel 3D-print er AM-Line 4.0-projektet – med MADE som en af partnerne – søsat med støtte på 35 mio. kr. af Innovationsfonden. Og det er derfor, at Teknologisk Institut har slået dørene op for det nye Center for Industriel 3D-print i Aarhus.
Start dialogen med specialisterne

På MADE Open Lab får du de helt nye faciliteter og maskiner på Center for Industriel 3D-print at se, og du vil se og høre, hvordan maskinerne allerede har hjulpet andre virksomheder med at fremstille avancerede og nye komponenter.

Du kommer til at se og mærke de 3D-printede emner, som bl.a. Haas-Meincke og Marel har fået produceret med 3D-print med store gevinster til følge. Fra eksperterne på Teknologisk Institut får du viden om, hvordan man designer til 3D-print – hvad skal man være opmærksom på, og hvordan udnytter man mulighederne bedst muligt.

Arrangement afholdes torsdag den 1. november 2018 kl. 12.00 på Teknologisk Institut i Aarhus.
Tilmeld dig her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: