3D printer fra Xerox i 2019?

Ifølge flere medier, planlægger Xerox at gå ind i markedet for 3D print. På et møde for investorer fortalte administrerede direktør John Visentin for nylig, at Xerox er ved at udvikle en køreplan for at deltage i 3D printmarkedet.

– Vi fremstiller i øjeblikket 3D-printløsninger, som OEM partner, hvor vi har forskellige teknologier, materialer, toner og software i spil, der gør det muligt at flytte 3D print til næste niveau inden for produktion af industrielle produkter til slutbrug, sagde John Visentin, ifølge forskellige medier, på mødet.

Xerox fremstiller allerede printhoveder, der anvendes i additiv produktion. Printhovederne produceres på deres fabrik i Wilsonville, Oregon.

I 2013 brugte 3D Systems 32,5 millioner dollars på at erhverve ekspertise fra Wilsonville R & D-teamet. Aftalen omfattede nogle af ingeniørholdet, laboratorierne og IP-licenserne – hvilket giver 3D Systems større kontrol over produktionen af ​​ProJet-sortimentet af 3D-printere. Xerox har fortsat udviklet blæk- og printhovedteknologi og har en række industrielle blækpatronhoveder designet til “høj gennemstrømning, høj pålidelighed og høj holdbarhed”. Xerox PARC forbliver meget aktiv i andre AM relaterede undersøgelser.

Køreplanen er som sagt under udvikling og der er derfor endnu ingen detalje om hvad de har tænkt sig at gære og hvornår.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Ny metode får det træge til at flyde

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i Additive Manufacturing Journal, har forskere fra Purdue University fået en ny metode til ekstrudering af viskose materialer i additivfremstilling.

Publicerat av: 

3D-printet udstyr til sportsudøvere

PLM Group har indgået et samarbejde med Idrættens Innovationslab om at udforske mulighederne for 3D-print af sportsudstyr. Det har foreløbig resulteret i 3D-printede løsninger, som anvendes af sejlsportslandsholdet.

Publicerat av: