3D printer fra Xerox i 2019?

Ifølge flere medier, planlægger Xerox at gå ind i markedet for 3D print. På et møde for investorer fortalte administrerede direktør John Visentin for nylig, at Xerox er ved at udvikle en køreplan for at deltage i 3D printmarkedet.

– Vi fremstiller i øjeblikket 3D-printløsninger, som OEM partner, hvor vi har forskellige teknologier, materialer, toner og software i spil, der gør det muligt at flytte 3D print til næste niveau inden for produktion af industrielle produkter til slutbrug, sagde John Visentin, ifølge forskellige medier, på mødet.

Xerox fremstiller allerede printhoveder, der anvendes i additiv produktion. Printhovederne produceres på deres fabrik i Wilsonville, Oregon.

I 2013 brugte 3D Systems 32,5 millioner dollars på at erhverve ekspertise fra Wilsonville R & D-teamet. Aftalen omfattede nogle af ingeniørholdet, laboratorierne og IP-licenserne – hvilket giver 3D Systems større kontrol over produktionen af ​​ProJet-sortimentet af 3D-printere. Xerox har fortsat udviklet blæk- og printhovedteknologi og har en række industrielle blækpatronhoveder designet til “høj gennemstrømning, høj pålidelighed og høj holdbarhed”. Xerox PARC forbliver meget aktiv i andre AM relaterede undersøgelser.

Køreplanen er som sagt under udvikling og der er derfor endnu ingen detalje om hvad de har tænkt sig at gære og hvornår.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: