3D printer fra Xerox i 2019?

Ifølge flere medier, planlægger Xerox at gå ind i markedet for 3D print. På et møde for investorer fortalte administrerede direktør John Visentin for nylig, at Xerox er ved at udvikle en køreplan for at deltage i 3D printmarkedet.

– Vi fremstiller i øjeblikket 3D-printløsninger, som OEM partner, hvor vi har forskellige teknologier, materialer, toner og software i spil, der gør det muligt at flytte 3D print til næste niveau inden for produktion af industrielle produkter til slutbrug, sagde John Visentin, ifølge forskellige medier, på mødet.

Xerox fremstiller allerede printhoveder, der anvendes i additiv produktion. Printhovederne produceres på deres fabrik i Wilsonville, Oregon.

I 2013 brugte 3D Systems 32,5 millioner dollars på at erhverve ekspertise fra Wilsonville R & D-teamet. Aftalen omfattede nogle af ingeniørholdet, laboratorierne og IP-licenserne – hvilket giver 3D Systems større kontrol over produktionen af ​​ProJet-sortimentet af 3D-printere. Xerox har fortsat udviklet blæk- og printhovedteknologi og har en række industrielle blækpatronhoveder designet til “høj gennemstrømning, høj pålidelighed og høj holdbarhed”. Xerox PARC forbliver meget aktiv i andre AM relaterede undersøgelser.

Køreplanen er som sagt under udvikling og der er derfor endnu ingen detalje om hvad de har tænkt sig at gære og hvornår.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: