Servicebureauet Protolabs slår egne salgsrekorder

Den globale industrielle servicevirksomhed Protolabs har offentliggjort en rekordindtægt i tredje kvartal 2018. Resultatet fortæller blandt andet om en omsætningsstigning på 25 procent inden for 3D Print.

De samlede indtægter for de tre måneder, der sluttede den 30. september 2018, var 115,4 millioner dollar, en stigning på 31 procent i forhold til samme periode i 2017, hvor omsætningen var 88,1 millioner dollars. Af disse indtægter tegner 3D Printing-segmentet for 13,8 millioner dollar i 3. kvartal 2018, i forhold til 11,1 millioner dollar i 3. kvartal 2017.

Vicki Holt, administrerende direktør for protolabs siger: – Vi er glade for at levere endnu et kvartal med over 30 procents vækst. Protolabs viser igen en stærk position på tværs af alle vores geografiske områder og i hvert af vores forretningsområder. Som følge af en fortsat stærk drift og vækst i alle vores individuelle serviceydelser fremtræder vi mere som en samlet løsning for en stor del af vores kunder.

Protolabs omsætning er rapporteret på tværs af fem servicesegmenter, hvoraf Injection Molding og CNC Machining fortsætter med at generere størstedelen af indtægterne. For 3. kvartal 2018 tegnede Injection Molding sig for 53,6 millioner dollars i omsætning, en stigning på 8,4 procent i samme periode i 2017, hvilket udgjorde over 49,5 millioner dollars. CNC Machining havde en omsætning på 40,8 mio. dollars i tredje kvartal 2018 mod 27,2 mio. dollars i tredje kvartal 2017. Pladebukning blev for nylig tilføjet som en del af porteføljen, og dette segment havde en omsætning på 6,5 mio. dollar i tredje kvartal 2018.

Med hensyn til omsætningen på næsten 25 procent inden for 3D print, fortæller Vicki Holt, at Europa fortsat vil være et prioriteret område for Protolabs. I tredje kvartal var Europa den region med den største vækst inden for 3D print. Det tyske 3D-printbureau Alphaform, der blev erhvervet af Protolabs i 2015, krediteres for at drive en del af denne vækst.

Inden for 3D markedet er 3D metalprint vokset hurtigere end plastmarkedet i det seneste kvartal, og det gælder både USA og Europa tilføjer John A. Way, CFO hos Proto Labs.

Protolabs er, udover USA og Japan, repræsenteret i flere større europæiske lande. Heriblandt England, Tyskland og Sverige, men endnu ikke i Danmark.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: