Servicebureauet Protolabs slår egne salgsrekorder

Den globale industrielle servicevirksomhed Protolabs har offentliggjort en rekordindtægt i tredje kvartal 2018. Resultatet fortæller blandt andet om en omsætningsstigning på 25 procent inden for 3D Print.

De samlede indtægter for de tre måneder, der sluttede den 30. september 2018, var 115,4 millioner dollar, en stigning på 31 procent i forhold til samme periode i 2017, hvor omsætningen var 88,1 millioner dollars. Af disse indtægter tegner 3D Printing-segmentet for 13,8 millioner dollar i 3. kvartal 2018, i forhold til 11,1 millioner dollar i 3. kvartal 2017.

Vicki Holt, administrerende direktør for protolabs siger: – Vi er glade for at levere endnu et kvartal med over 30 procents vækst. Protolabs viser igen en stærk position på tværs af alle vores geografiske områder og i hvert af vores forretningsområder. Som følge af en fortsat stærk drift og vækst i alle vores individuelle serviceydelser fremtræder vi mere som en samlet løsning for en stor del af vores kunder.

Protolabs omsætning er rapporteret på tværs af fem servicesegmenter, hvoraf Injection Molding og CNC Machining fortsætter med at generere størstedelen af indtægterne. For 3. kvartal 2018 tegnede Injection Molding sig for 53,6 millioner dollars i omsætning, en stigning på 8,4 procent i samme periode i 2017, hvilket udgjorde over 49,5 millioner dollars. CNC Machining havde en omsætning på 40,8 mio. dollars i tredje kvartal 2018 mod 27,2 mio. dollars i tredje kvartal 2017. Pladebukning blev for nylig tilføjet som en del af porteføljen, og dette segment havde en omsætning på 6,5 mio. dollar i tredje kvartal 2018.

Med hensyn til omsætningen på næsten 25 procent inden for 3D print, fortæller Vicki Holt, at Europa fortsat vil være et prioriteret område for Protolabs. I tredje kvartal var Europa den region med den største vækst inden for 3D print. Det tyske 3D-printbureau Alphaform, der blev erhvervet af Protolabs i 2015, krediteres for at drive en del af denne vækst.

Inden for 3D markedet er 3D metalprint vokset hurtigere end plastmarkedet i det seneste kvartal, og det gælder både USA og Europa tilføjer John A. Way, CFO hos Proto Labs.

Protolabs er, udover USA og Japan, repræsenteret i flere større europæiske lande. Heriblandt England, Tyskland og Sverige, men endnu ikke i Danmark.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: