Design dit eget barbergrej med Gillette

Ved at tilbyde personlige oplevelser skaber varemærkeejere følelsesmæssige forbindelser med deres kunder. På digitale platforme er muligheden for personlig tilpasning tilstede overalt. Forbrugerne forventer i stigende grad at blive tiltalt direkte og personligt i et sprog og med produkter, der afspejler deres smag og præferencer.

Barberredskabsproducenten Gillette har taget teten i denne trend med sit Razor Maker-koncept, der er en platform, som tilbyder forbrugerne at designe deres egen barberredskaber.

Med Formlabs Form 2 3D-printere som produktionsenhed giver Razor Maker forbrugerne mulighed for at bestille tilpassede 3D-printede barberskraberhåndtag, med valg mellem 48 forskellige designs (og stadigt flere tilføjes), en række forskellige farver samt muligheden for at tilføje brugerdefineret tekst.

– Vores partnerskab med Formlabs gør det muligt for forbrugerne at få et barberredskab der svarer til deres smag og præferencer. Vi er glade for at arbejde sammen med vores naboer i Boston for at udbrede dette koncept i branchen, siger Donato Diez, global brandmanager for Gillette og Razor Maker.

Variation og kompleksitet koster ikke ekstra i et 3D print. En designer tegner et barberskraberhåndtag på en wacom-tablet, og arbejder derefter videre i zbrush cad-softwaren.
Ved hjælp af 3D print kan Razor Maker designere hurtigt teste ideer, og flytte dem problemfrit fra koncept til 3D-model til fysisk produkt inden for få dage.
I sidste ende giver fraværet af konstruktionsmæssige begrænsninger mulighed for at tilbyde forbrugernes valgfrihed. I et marked, der er mættet af masseproducerede varer, er målet for Razor Maker at tilbyde forbrugerne chancen for at lave barberskrabere, der er helt deres egne.

De første trin i processen er helt digitale: En forbruger tilpasser et unikt håndtag via Razor Maker -webstedet, og det resulterende design konverteres til en 3D-fil. Flere designfiler sendes derefter til en 3D-printer, der samtidigt udskrives i en enkelt batch. Hvert håndtag vaskes derefter, efterhærdes, belægges og samles, inden de sendes direkte til forbrugeren.

Du kan designe og bestille dit eget Gillette-skaft her.

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: