Design dit eget barbergrej med Gillette

Ved at tilbyde personlige oplevelser skaber varemærkeejere følelsesmæssige forbindelser med deres kunder. På digitale platforme er muligheden for personlig tilpasning tilstede overalt. Forbrugerne forventer i stigende grad at blive tiltalt direkte og personligt i et sprog og med produkter, der afspejler deres smag og præferencer.

Barberredskabsproducenten Gillette har taget teten i denne trend med sit Razor Maker-koncept, der er en platform, som tilbyder forbrugerne at designe deres egen barberredskaber.

Med Formlabs Form 2 3D-printere som produktionsenhed giver Razor Maker forbrugerne mulighed for at bestille tilpassede 3D-printede barberskraberhåndtag, med valg mellem 48 forskellige designs (og stadigt flere tilføjes), en række forskellige farver samt muligheden for at tilføje brugerdefineret tekst.

– Vores partnerskab med Formlabs gør det muligt for forbrugerne at få et barberredskab der svarer til deres smag og præferencer. Vi er glade for at arbejde sammen med vores naboer i Boston for at udbrede dette koncept i branchen, siger Donato Diez, global brandmanager for Gillette og Razor Maker.

Variation og kompleksitet koster ikke ekstra i et 3D print. En designer tegner et barberskraberhåndtag på en wacom-tablet, og arbejder derefter videre i zbrush cad-softwaren.
Ved hjælp af 3D print kan Razor Maker designere hurtigt teste ideer, og flytte dem problemfrit fra koncept til 3D-model til fysisk produkt inden for få dage.
I sidste ende giver fraværet af konstruktionsmæssige begrænsninger mulighed for at tilbyde forbrugernes valgfrihed. I et marked, der er mættet af masseproducerede varer, er målet for Razor Maker at tilbyde forbrugerne chancen for at lave barberskrabere, der er helt deres egne.

De første trin i processen er helt digitale: En forbruger tilpasser et unikt håndtag via Razor Maker -webstedet, og det resulterende design konverteres til en 3D-fil. Flere designfiler sendes derefter til en 3D-printer, der samtidigt udskrives i en enkelt batch. Hvert håndtag vaskes derefter, efterhærdes, belægges og samles, inden de sendes direkte til forbrugeren.

Du kan designe og bestille dit eget Gillette-skaft her.

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: