Design dit eget barbergrej med Gillette

Ved at tilbyde personlige oplevelser skaber varemærkeejere følelsesmæssige forbindelser med deres kunder. På digitale platforme er muligheden for personlig tilpasning tilstede overalt. Forbrugerne forventer i stigende grad at blive tiltalt direkte og personligt i et sprog og med produkter, der afspejler deres smag og præferencer.

Barberredskabsproducenten Gillette har taget teten i denne trend med sit Razor Maker-koncept, der er en platform, som tilbyder forbrugerne at designe deres egen barberredskaber.

Med Formlabs Form 2 3D-printere som produktionsenhed giver Razor Maker forbrugerne mulighed for at bestille tilpassede 3D-printede barberskraberhåndtag, med valg mellem 48 forskellige designs (og stadigt flere tilføjes), en række forskellige farver samt muligheden for at tilføje brugerdefineret tekst.

– Vores partnerskab med Formlabs gør det muligt for forbrugerne at få et barberredskab der svarer til deres smag og præferencer. Vi er glade for at arbejde sammen med vores naboer i Boston for at udbrede dette koncept i branchen, siger Donato Diez, global brandmanager for Gillette og Razor Maker.

Variation og kompleksitet koster ikke ekstra i et 3D print. En designer tegner et barberskraberhåndtag på en wacom-tablet, og arbejder derefter videre i zbrush cad-softwaren.
Ved hjælp af 3D print kan Razor Maker designere hurtigt teste ideer, og flytte dem problemfrit fra koncept til 3D-model til fysisk produkt inden for få dage.
I sidste ende giver fraværet af konstruktionsmæssige begrænsninger mulighed for at tilbyde forbrugernes valgfrihed. I et marked, der er mættet af masseproducerede varer, er målet for Razor Maker at tilbyde forbrugerne chancen for at lave barberskrabere, der er helt deres egne.

De første trin i processen er helt digitale: En forbruger tilpasser et unikt håndtag via Razor Maker -webstedet, og det resulterende design konverteres til en 3D-fil. Flere designfiler sendes derefter til en 3D-printer, der samtidigt udskrives i en enkelt batch. Hvert håndtag vaskes derefter, efterhærdes, belægges og samles, inden de sendes direkte til forbrugeren.

Du kan designe og bestille dit eget Gillette-skaft her.

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Ny metode får det træge til at flyde

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i Additive Manufacturing Journal, har forskere fra Purdue University fået en ny metode til ekstrudering af viskose materialer i additivfremstilling.

Publicerat av: 

3D-printet udstyr til sportsudøvere

PLM Group har indgået et samarbejde med Idrættens Innovationslab om at udforske mulighederne for 3D-print af sportsudstyr. Det har foreløbig resulteret i 3D-printede løsninger, som anvendes af sejlsportslandsholdet.

Publicerat av: