Nyt system tilbyder automatisk efterbehandling til en bred vifte af teknologier

PostProcess-technology automatiserer færdiggørelses-processen i forbindelse med 3D print (fjernelse af supportmateriale samt overfladefinish), og muliggør dermed automatiseret produktion af 3D-dele. Dette er afgørende for at skalere 3D print til masseproduktion, fortæller PostProcess Technologies i en pressemeddelelse.

På formnext vil de vise den patentanmeldte Hybrid DECI Duo, som foretager automatisk fjernelse af supportmateriale og endelig overfladebehandling af 3D-printede dele i et enkelt multifunktionssystem, med et pladsbesparende design. Hybrid DECI Duo er udviklet til at håndtere de mest avancerede 3D-printmaterialer som harpiks, termoplast og metaller med hurtige cyklustider på selv komplekse dele, herunder dem med interne kanaler og organiske geometrier.

Hybrid DECI Duos ydeevne er, ifølge PostProcess Tehcnologies, et resultat af TAT-teknologien (Thermal Atomized Fusillade), hvor to vinkelrette, enkeltakse jetstrømme, bestående af trykluft, vaskemiddel og suspenderede faste stoffer, giver målrettede blæsesekvenser, mens der anvendes 360 ° rotationsdel for maksimal overfladebehandling. Resultatet er, at DECI Duo i stand til at fjerne støttemateriale til og efterbehandle følgende 3D-printteknologier: FDM, SLA, DMLS / Binder Jetting, MJF og SLS.

– Additiv fremstilling vokser hurtigt, vores kunder er globale ledere på tværs af alle større industrier, og de er ivrige efter automatiserede efterbehandlingsløsninger, siger Jeff Mize, CEO, PostProcess. – Kunderne sætter pris på den konsistens, de kan opnå med vores teknologi. For additiv fremstillingsteknologi er ganske enkelt ikke skalerbar uden en software-drevet løsning. Først når man opnår ensartede kvalitetsresultater, spredes efterspørgslen hurtigt over hele verden.

Teknologien har hidtil kun været tilgængelig i Nordamerika. PostProcess-løsninger integrerer software, hardware og kemi, der er designet specielt til additivfremstilling, for at skabe slutprodukter med samme overfladekarakteristik som sprøjtestøbte elementer. Softwarens intelligens er opbygget ved benchmarking af mere end 500.000 dele inden for de nævnte printteknologier og fortsætter sin maskinlæring på basis af den voksende installerede maskinbase.

Hybrid DECI Duo vises på formnext i Frankfurt, Tyskland den 13.-16. november. Live demoer vil være tilgængelige på stand 3.0-H68.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Ny metode får det træge til at flyde

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i Additive Manufacturing Journal, har forskere fra Purdue University fået en ny metode til ekstrudering af viskose materialer i additivfremstilling.

Publicerat av: 

3D-printet udstyr til sportsudøvere

PLM Group har indgået et samarbejde med Idrættens Innovationslab om at udforske mulighederne for 3D-print af sportsudstyr. Det har foreløbig resulteret i 3D-printede løsninger, som anvendes af sejlsportslandsholdet.

Publicerat av: