Nyt system tilbyder automatisk efterbehandling til en bred vifte af teknologier

PostProcess-technology automatiserer færdiggørelses-processen i forbindelse med 3D print (fjernelse af supportmateriale samt overfladefinish), og muliggør dermed automatiseret produktion af 3D-dele. Dette er afgørende for at skalere 3D print til masseproduktion, fortæller PostProcess Technologies i en pressemeddelelse.

På formnext vil de vise den patentanmeldte Hybrid DECI Duo, som foretager automatisk fjernelse af supportmateriale og endelig overfladebehandling af 3D-printede dele i et enkelt multifunktionssystem, med et pladsbesparende design. Hybrid DECI Duo er udviklet til at håndtere de mest avancerede 3D-printmaterialer som harpiks, termoplast og metaller med hurtige cyklustider på selv komplekse dele, herunder dem med interne kanaler og organiske geometrier.

Hybrid DECI Duos ydeevne er, ifølge PostProcess Tehcnologies, et resultat af TAT-teknologien (Thermal Atomized Fusillade), hvor to vinkelrette, enkeltakse jetstrømme, bestående af trykluft, vaskemiddel og suspenderede faste stoffer, giver målrettede blæsesekvenser, mens der anvendes 360 ° rotationsdel for maksimal overfladebehandling. Resultatet er, at DECI Duo i stand til at fjerne støttemateriale til og efterbehandle følgende 3D-printteknologier: FDM, SLA, DMLS / Binder Jetting, MJF og SLS.

– Additiv fremstilling vokser hurtigt, vores kunder er globale ledere på tværs af alle større industrier, og de er ivrige efter automatiserede efterbehandlingsløsninger, siger Jeff Mize, CEO, PostProcess. – Kunderne sætter pris på den konsistens, de kan opnå med vores teknologi. For additiv fremstillingsteknologi er ganske enkelt ikke skalerbar uden en software-drevet løsning. Først når man opnår ensartede kvalitetsresultater, spredes efterspørgslen hurtigt over hele verden.

Teknologien har hidtil kun været tilgængelig i Nordamerika. PostProcess-løsninger integrerer software, hardware og kemi, der er designet specielt til additivfremstilling, for at skabe slutprodukter med samme overfladekarakteristik som sprøjtestøbte elementer. Softwarens intelligens er opbygget ved benchmarking af mere end 500.000 dele inden for de nævnte printteknologier og fortsætter sin maskinlæring på basis af den voksende installerede maskinbase.

Hybrid DECI Duo vises på formnext i Frankfurt, Tyskland den 13.-16. november. Live demoer vil være tilgængelige på stand 3.0-H68.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: