Nyt system tilbyder automatisk efterbehandling til en bred vifte af teknologier

PostProcess-technology automatiserer færdiggørelses-processen i forbindelse med 3D print (fjernelse af supportmateriale samt overfladefinish), og muliggør dermed automatiseret produktion af 3D-dele. Dette er afgørende for at skalere 3D print til masseproduktion, fortæller PostProcess Technologies i en pressemeddelelse.

På formnext vil de vise den patentanmeldte Hybrid DECI Duo, som foretager automatisk fjernelse af supportmateriale og endelig overfladebehandling af 3D-printede dele i et enkelt multifunktionssystem, med et pladsbesparende design. Hybrid DECI Duo er udviklet til at håndtere de mest avancerede 3D-printmaterialer som harpiks, termoplast og metaller med hurtige cyklustider på selv komplekse dele, herunder dem med interne kanaler og organiske geometrier.

Hybrid DECI Duos ydeevne er, ifølge PostProcess Tehcnologies, et resultat af TAT-teknologien (Thermal Atomized Fusillade), hvor to vinkelrette, enkeltakse jetstrømme, bestående af trykluft, vaskemiddel og suspenderede faste stoffer, giver målrettede blæsesekvenser, mens der anvendes 360 ° rotationsdel for maksimal overfladebehandling. Resultatet er, at DECI Duo i stand til at fjerne støttemateriale til og efterbehandle følgende 3D-printteknologier: FDM, SLA, DMLS / Binder Jetting, MJF og SLS.

– Additiv fremstilling vokser hurtigt, vores kunder er globale ledere på tværs af alle større industrier, og de er ivrige efter automatiserede efterbehandlingsløsninger, siger Jeff Mize, CEO, PostProcess. – Kunderne sætter pris på den konsistens, de kan opnå med vores teknologi. For additiv fremstillingsteknologi er ganske enkelt ikke skalerbar uden en software-drevet løsning. Først når man opnår ensartede kvalitetsresultater, spredes efterspørgslen hurtigt over hele verden.

Teknologien har hidtil kun været tilgængelig i Nordamerika. PostProcess-løsninger integrerer software, hardware og kemi, der er designet specielt til additivfremstilling, for at skabe slutprodukter med samme overfladekarakteristik som sprøjtestøbte elementer. Softwarens intelligens er opbygget ved benchmarking af mere end 500.000 dele inden for de nævnte printteknologier og fortsætter sin maskinlæring på basis af den voksende installerede maskinbase.

Hybrid DECI Duo vises på formnext i Frankfurt, Tyskland den 13.-16. november. Live demoer vil være tilgængelige på stand 3.0-H68.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: