Aurora LABS S-Titanium Pro sælger godt i Europa

3D Print Scandinavia forhandler australske Aurora LABS S-Titanium Pro i hele Europa, og de oplyser, at der siden Formnext sidste år, har været en stigende interesse for printeren.

Første testprint hos DTU

Aurora LABS udmærker sig blandt andet ved at være en open source-løsning, der giver brugerne fordele ved blandt ndet at kunne benytte tredjeparts materialer med mere. Herudover arbejder Aurora-maskinen med et stort byggevolumen på 20x20x25 cm, og da den samtidig kan i en række forskellige materialer  – næsten alle metalmaterialer, oplyser Simon Klint Bergh fra 3D Print Scandinavia – bliver den meget anvendelig for mange virksomheder og fx universiteter. Ikke mindst fordi den også prismæssigt ligger på et interessant niveau på omkring 400.000 kr.

I dag er der installeret fem Aurora LABS-løsninger i Europa.  To af installationerne står i Danmark, blandt andet hos DTU i Lyngby.

Også det spanske Rey Juan Carlos University i Madrid har købt en Aurora LABS S-Titanium Pro. De valgte netop Aurora-løsningen fordi det er et open source-system, der kan køre med så mange forskellige metalmaterialer.

Alle eksempler er produceret på Aurora LABS

Et par af installationerne er foretaget i Tyskland, hvor ingeniørvirksomheder Hyon Engineering GmbH ser Metal 3D-print som en gave for virksomheder, der ønsker at tage produktionen in-house og  gentænke produktdesign.

Aurora LABS S-Titanium vises også på dette års Formnext. Denne har den fået følgeskab af en ny metalprinter fra Aurora LABS. 3D Print Scandinavia er til at træffe på standen, fortæller Simon Klint Bergh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: