Aurora LABS S-Titanium Pro sælger godt i Europa

3D Print Scandinavia forhandler australske Aurora LABS S-Titanium Pro i hele Europa, og de oplyser, at der siden Formnext sidste år, har været en stigende interesse for printeren.

Første testprint hos DTU

Aurora LABS udmærker sig blandt andet ved at være en open source-løsning, der giver brugerne fordele ved blandt ndet at kunne benytte tredjeparts materialer med mere. Herudover arbejder Aurora-maskinen med et stort byggevolumen på 20x20x25 cm, og da den samtidig kan i en række forskellige materialer  – næsten alle metalmaterialer, oplyser Simon Klint Bergh fra 3D Print Scandinavia – bliver den meget anvendelig for mange virksomheder og fx universiteter. Ikke mindst fordi den også prismæssigt ligger på et interessant niveau på omkring 400.000 kr.

I dag er der installeret fem Aurora LABS-løsninger i Europa.  To af installationerne står i Danmark, blandt andet hos DTU i Lyngby.

Også det spanske Rey Juan Carlos University i Madrid har købt en Aurora LABS S-Titanium Pro. De valgte netop Aurora-løsningen fordi det er et open source-system, der kan køre med så mange forskellige metalmaterialer.

Alle eksempler er produceret på Aurora LABS

Et par af installationerne er foretaget i Tyskland, hvor ingeniørvirksomheder Hyon Engineering GmbH ser Metal 3D-print som en gave for virksomheder, der ønsker at tage produktionen in-house og  gentænke produktdesign.

Aurora LABS S-Titanium vises også på dette års Formnext. Denne har den fået følgeskab af en ny metalprinter fra Aurora LABS. 3D Print Scandinavia er til at træffe på standen, fortæller Simon Klint Bergh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Petras kundskaber blev en hjælpende hånd

Med hjælp af 3d-scanning, 3d-print og tålmodighed lykkedes det Petra Jørgensen at designe og printe en armprotese til femårige Tova, som er født med dysmeli. “Det var et projekt, der føltes ekstra godt, fordi jeg fik mulighed for at gøre noget for et andet menneske, siger Petra Jørgensen.

Publicerat av: 

Første Pantone-certificering til to Stratasys-printere

To PolyJet’s 3d-printere fra Stratasys er blevet certificeret af Pantone, der er den globale myndighed og ekspert i farver til designbranchen. Med certificering af de to printere har Stratasys integreret et Pantone Color Management System i arbejdsprocessen for 3d-printermodellerne J735 og J750 – hvilket sikrer at prototypeprocessen bliver farvekodet.

Publicerat av: 

Dansk 3d-printer på vej til Saudi Arabien

Den danske 3d-printerproducent COBOD International har netop solgt en af deres 3d-konstruktionsprintere – BOD2 modellen – til det Saudi Arabiske byggefirma Elite for Construction & Development Co og bidrager til landets mål om, at 25% af bygningerne skal være bygget med 3d-teknologi.

Publicerat av: 

Danske slutbrugere drager fordel af 3D-printing

Den danske 3D-printvirksomhed Damvig har produceret 3d-printdele siden 1995 ved hjælp af 3d-printsystemer fra EOS. Siden da har Damvig oplevet en ændring inden for viden og brug af 3d-printning i Danmark. Virksomheder der anvender 3d-printning overhaler nu deres konkurrenter.

Publicerat av: 

Årets Wohlers Report om 3D-printning er her

2019-udgaven af den ledende rapport om 3d-printerbranchen er netop udgivet. Wohlers Report påviser, at AM-teknologien fortsætter som en trend med mange nye aktører, og at det er et marked med investeringer, der omfatter flere hundrede millioner dollars.

Publicerat av: 

Studerende fik firma til at satse på 3d-print

Nenad Dordevic valgte at tage skridtet fra traditionel konstruktør til at studere til 3d-printspecialist. På hans arbejdsplads Alfdex i Landskrona har han vist ledelsen, hvordan man kan effektivisere produktionen med hjælp af 3d-printning.

Publicerat av: