BASF investerer i den kinesiske 3D-print virksomhed Prismlab

BASF Venture Capital GmbH har investeret i Shanghai-virksomheden Prismlab, der udbyder 3D-print processer og printere.  De har blandt andet udviklet et patenteret printproces, som udmærker sig ved en meget høj printhastighed, stor præcision og små printomkostninger.

Investeringen vil betyde, at Prismlab kan sætte ekstra fokus på produktudvikling.

Det er BASF’ første direkte investering i et kinesisk foretagende. – Teknologien fra Prismlab er velegnet til medicinsk brug og til produktion af anaotmiske modeller, som det ikke tidligere har været muligt at 3D-printe, fortæller Markus Solibieda fra BASF.

Prismlab har udviklet en patenteret 3D print proces, Pixel Resolution Enhanced Technology. Den er baseret på SLA-teknologien. SLA gør det muligt at producere forholdsvis store komponenter ved at benytte ”light-curing” resiner, Teknologien kan bruges i mange forskellige kunde-applikationer.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Ny metode får det træge til at flyde

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i Additive Manufacturing Journal, har forskere fra Purdue University fået en ny metode til ekstrudering af viskose materialer i additivfremstilling.

Publicerat av: 

3D-printet udstyr til sportsudøvere

PLM Group har indgået et samarbejde med Idrættens Innovationslab om at udforske mulighederne for 3D-print af sportsudstyr. Det har foreløbig resulteret i 3D-printede løsninger, som anvendes af sejlsportslandsholdet.

Publicerat av: