BASF investerer i den kinesiske 3D-print virksomhed Prismlab

BASF Venture Capital GmbH har investeret i Shanghai-virksomheden Prismlab, der udbyder 3D-print processer og printere.  De har blandt andet udviklet et patenteret printproces, som udmærker sig ved en meget høj printhastighed, stor præcision og små printomkostninger.

Investeringen vil betyde, at Prismlab kan sætte ekstra fokus på produktudvikling.

Det er BASF’ første direkte investering i et kinesisk foretagende. – Teknologien fra Prismlab er velegnet til medicinsk brug og til produktion af anaotmiske modeller, som det ikke tidligere har været muligt at 3D-printe, fortæller Markus Solibieda fra BASF.

Prismlab har udviklet en patenteret 3D print proces, Pixel Resolution Enhanced Technology. Den er baseret på SLA-teknologien. SLA gør det muligt at producere forholdsvis store komponenter ved at benytte ”light-curing” resiner, Teknologien kan bruges i mange forskellige kunde-applikationer.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3d-printet ståltype vinder pris

En 3d-printet ståltype, der er i stand til at producere værktøjer, som kan skære gennem titanium, har vundet en pris på $15 tusinde australske dollars til en ph.d.-kandidat på RMIT University i Melbourne.

Publicerat av: 

Certificering er afgørende

Digital Metal får UL-certificering af deres binder jetting metal-system, DM P2500. Og i samme forbindelse lancerer de to nye legeringer, der tåler høje temperaturer.

Publicerat av: 

3d-print er fremtiden hos Arkitektkopia

3d-printning er blevet en mere almindelig del af arbejdsprocessen lige fra prototyping til markedsføring. Arkitektkopia ser en lys fremtid for branchen og har derfor øget sine investeringer i kvalitets 3d-print.

Publicerat av: 

I kamp mod våbenfiler på nettet

Den svenske organisation Non-Violence tog for nyligt afstand fra våben-filer, der kan downloades på nettet, så en 3d-printer kan fremstille dem. En student ved Xenter fik til opgave at designe CAD-filen, der gør det vanskeligere at lokalisere våbenfiler på nettet.

Publicerat av: