BASF investerer i den kinesiske 3D-print virksomhed Prismlab

BASF Venture Capital GmbH har investeret i Shanghai-virksomheden Prismlab, der udbyder 3D-print processer og printere.  De har blandt andet udviklet et patenteret printproces, som udmærker sig ved en meget høj printhastighed, stor præcision og små printomkostninger.

Investeringen vil betyde, at Prismlab kan sætte ekstra fokus på produktudvikling.

Det er BASF’ første direkte investering i et kinesisk foretagende. – Teknologien fra Prismlab er velegnet til medicinsk brug og til produktion af anaotmiske modeller, som det ikke tidligere har været muligt at 3D-printe, fortæller Markus Solibieda fra BASF.

Prismlab har udviklet en patenteret 3D print proces, Pixel Resolution Enhanced Technology. Den er baseret på SLA-teknologien. SLA gør det muligt at producere forholdsvis store komponenter ved at benytte ”light-curing” resiner, Teknologien kan bruges i mange forskellige kunde-applikationer.

Publicerat av: 

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Color on Demand

Seks år har Colorfabb brugt på at udvikle deres Color on Demand filament. Colorfabb er, som navnet antyder specialiseret i farvede 3D-printmaterialer.

Publicerat av: 

Kodak skal skubbe Evolve ind i fremtiden

Eastman Kodak og Evolve Additive Solutions Inc. indgår et teknologipartnerskab, hvor Kodak vil levere billeddannelsessystemer, dele og forbrugsstoffer til Evolve baseret på den digitale elektrofotografiske platform KODAK NEXPRESS.

Publicerat av: 

Mitsubishi på vej med en 3D-metalprinter

I flere internationale medier har man på det seneste kunne læse, at Mitsubishi er på vej med en ny 3D-metalprinter. Den er endnu ikke navngivet, og er muligvis kun protostadiet. Men inden for de næste to til tre år skulle det være ganske vist.

Publicerat av: